Ümraniye-Çekmeköy Off Road Gezisi Fotoğraflar (16.10.11)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 127
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,109
Ynt: Ümraniye-Çekmeköy Off Road Gezisi Fotoğraflar (16.10.11)

umerto' Alıntı:
Maaşallah ne mübarek bi yokuşmuş o!!!

Araçların yarısı inemedi ekipman olmasına rağmen, ben risk alamadım, aaraçalrın bi kısmınıda bırakmadım :smiley:

Zor oldu ama inildi ve çok zoorrr oldu ama çıkıldı :smiley:

Etiketler

........

DSCN8131.jpg

DSCN8132.jpg

DSCN8133.jpg

nordic1903' Alıntı:
Bu yokuşa da yazın çıkılsın zaten :smiley:

Bu tarz yerler yazın at lastiği ile cidden zor. Mt ler yine bi şekilde tutunuyor.
Açık söyliyeyim yazın inip çıkmaya cesaret edemediğimiz yerlere indik çıktık.
Bi çılgın önden gidince ve inince takılıyor herkes peşine :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=njl_0yQJNvA

arkadaslar goruntuler cok super emegınıze saglık

bu ara gecen sene off road yarısı yapılan bıyer var bılmıyorum belkı bılen bılır avrupa yakasında tayakadın köyü cıvarında gol kenerında bı etkınlık yapılmıs tı ben de tesaduf ırdaydım balık tutmaya gıtmıstık arkadasla mekan guzel hem mangal pıknık yapılacak bıyer hemde off road yapılacak guzel bıyer ınsallah kısmet olur bır gun bı etkınlık duzenlerız orayya

besabes' Alıntı:
arkadaslar goruntuler cok super emegınıze saglık

bu ara gecen sene off road yarısı yapılan bıyer var bılmıyorum belkı bılen bılır avrupa yakasında tayakadın koyu cıvarında gol kenerında bı etkınlık yapılmıs tı ben de tesaduf ırdaydım balık tutmaya gıtmıstık arkadasla mekan guzel hem mangal pıknık yapılacak bıyer hemde off road yapılacak guzel bıyer ınsallah kısmet olur bır gun bı etkınlık duzenlerız orayya

Hocam ayarlayın bir organizasyon, mangallı olursa süper olur bu sefer ;D

mangal yapmayı engelleyen şey bence yağmurdu valla bizim herşeyimiz hazırdı ama hem kopmalar yaşanınca hemde yağmur olunca bizde yapmadık. bu arada bence bu araçların ve arkadaşların ilk kez bir araya gelip böle bir parkura girmesiydi kopmaları yaşatan ve bence normaldi öyüzden kimse kimseye darılmasın kırılmasın lütfen.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,569
Kayıtlı Üye Sayımız
166,891
Kaydolan Son Üyemiz
Onur5225

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR