Una Nehrinde Rafting

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BamBina Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,843

BamBina

Zirve
Una nehri,Bosnanın Bihaç şehri içinden geçer, Sava nehrine katışır.

İsmi eski Roma zamanından kalmış. Onun güzelliğini gören Romalılar, ''tek'' anlamına gelen '' Una'' demişler. Ve o günden bugüne Una olarak bilinir. Ve güzelliği ile de gerçekten tektir.

450 metre yükseklite başlangıç noktası olan Una nehrin uzunluğu 214 km'dir. Rafting için çok uygun olan nehir, her yıl bir çok rafting yarışmasına ev sahipliğini yapıyor.

una1.jpg

una2.jpg

una3.jpg

una.jpg

Ynt: Una Nehrinde Rafting

Çok güzel bir yer vede fotolarda çok güzel...Bu güzel nehri tanımamıza vesile olduğunuz için teşekkürler Amina hanım...Siz rafting yaptınızmı bu çılgın nehirde?

Rica ederim :smiley:

Bosnada doğmuş ve büyümüş çılgın biri olarak,yapmamış olsaydım çok şey kaybetmiş gibi hissederdim kendimi :smiley: İki sene önce gitmiştik arkadaşlarla ve gerçekten mükemmeldi. Geçen sene ise, Neretva nehrini seçmiştik. Orası da çok güzeldir.

İşte Raft Budur Gercekten Fotoğraflara Bakılırsa Parkur Süper Gözüküyor Özellikle Şelale Geçişleri Bir Harika. İçim Kıpır Kıpır Oldu

BamBina' Alıntı:
Bosnada doğmuş ve büyümüş çılgın biri olarak,yapmamış olsaydım çok şey kaybetmiş gibi hissederdim kendimi :smiley: İki sene önce gitmiştik arkadaşlarla ve gerçekten mükemmeldi. Geçen sene ise, Neretva nehrini seçmiştik. Orası da çok güzeldir.

Evet Neretva nehrini biliyorum, her ne kadar gitmemiş olsamda ;) :smiley: Ama Una nehrini sizin sayenizde öğrendim...

Oyy Oyy Oyyyy Şurada SıcağınB:ağrında Yanarken İçimizi Serinletti Bu Görüntüler.

Kalacak yer olarak da odalar,apartmanlar,çadırlar vs. vardır.

VILA205.jpg

slika_15.jpg

slika_20.jpg

Raftingin yanında, nehrin etrafında olan dağlarda yürüyüş veya bisikletlerle geziler de güzel oluyor. :smiley:

Bu ne kadar güzel bir parkur böyle .En ilgincide basamak basamak inişi .burda rafting yapmak eminim çok zevklidir.Adminim buraya bir tur ayarlarmısın :smiley: Emine fotograflar için teşekkürler.

Sukuşu' Alıntı:
Bu ne kadar güzel bir parkur böyle .En ilgincide basamak basamak inişi .burda rafting yapmak eminim çok zevklidir.Adminim buraya bir tur ayarlarmısın :smiley: Emine fotograflar için teşekkürler.

Rica ederim :smiley:

Una nehri daha ''deli'',daha çılgındır... Genelde bir gün sürer ama,bazı rafting programları tam 3 gün sürüyor :smiley: Çünkü Una nehri bir çok şehirden geçiyor.Suya atlamadan dönmeyin,derim :smiley: Ama, eğer daha sakin bir yolculuk istiyorsanız, o zaman Neretva nehri uygundur. Neretva da doğal güzelliği nedeniyle görünmeye değer bir yer.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,778
Kaydolan Son Üyemiz
hadek

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR