Yavaş yavaş sona doğru geliyoruz... Bazı koptuğumuz zamanlar yani sinirlenip resimleri çekmediğimiz zamanlar oldu ,bir de kaybolan ! fotoğraf makinası :-[ ama zannediyorum yapılanları ve yapım aşamalarını size aktarabildim...
Kasa yerine tamamen konulduktan sonra artık önceki kabinden sökülen tesisatın yeni kabine yerleştirme işlemi başladı...Daha öncede bu safhada dikkat edilmesi gerektiğini yine köy hizmetlerinden gelen ustaya defalarca tembih ettikten sonra adam "sen yorma abi kafanı ,istesende yanlış yapamazsın bunu " dediğini duyunca rahatladım...
Ne olursa olsun...Ortaya bütün zahmetlere deyecek...çok kıymetli bir araç çıkıyor...Tüm zahmetler boşa değil...Kalkışılan iş öyle basit bir iş de değil...Tabiki aksaklıklar zorluklar olacak..Ya sabır...Sizi candan kutluyorum...Şahsen,, hayalleri ile yaşadığım.. çift kabin 406 yı zevkinize göre hazırlıyorsunuz...Ne mutlu..İşallah benim gibilerede nasip olur bir gün...Tekrar kolay gelsin..işleriniz aksamadan rast gitsin Saygı ve selamlarımla...
Takdire şayan bir çalışma.
Elinize emeğinize sağlık. Ustalarınızıda tebrik ederim.
Naçizane tavsiyem bu konuyu detaylı fotolarla beraber yabancı restorasyon ve mog sitelerindede yayınlamanız.
Tr de de neler yapıldığını görsün tüm dünya.
Evet mevcut bir doka yı alıp restore etmekten öte bir çalışmamız oldu.Biz cesaret ettik herne kadar zaman zaman moral açısında kendimizi kötü hissetsekte sinirlerimiz yıpransada başardık....
Bu başarıda Antalya sanayi esnafının ve ustasının,Özellikle benim için bir nimet olan Şeref Usta nın çok katkısı oldu. Diğer taraftan tenekeyi altın eden Ankara Hurdacı esnafının da bu işte katkısı olmadı değil ,lazım olan parça ve malzemeleri de onlardan temin ettik.
Araç yürü hale gelmişti,ilk dednmelerimizde oldukça başarılı oldu ,bu büyük mutluluk.....Kasa yapım döşeme ve cam çerçeve işlemlerine sıra gelmişti.... Bu kısımda çok fazla fotoğrafımız yok ...
Kasa ve lastik taşıyıcı için Ahmet Usta ya aracı teslim ettik...