Sitelerde yakaladığım resimlere bakıp bakıp yalanma ;D bu işin olmazsa olmazı ... deli gibi arşiv oluştu.. bir kaçını sizle paylaşayım..
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]
Kaportacıların vazgeçilmezleri olan çekiç,sipiral,kaynak,takoz dörtlemesi artık işine içine girmişti, moralim bir gün düzelip ertesi gün bozulma gelgitleri yaşaya dursun zaman geçiyor ben bitmemesi ile ilgili sıkıntılar yaşıyordum ama şimdi baktığımda bu işin hiçde kolay olmadadığını daha net anlıyorum...
Kaporta safhasından bir kaç resim;
Bu arada I. Boyacı-Kaportacı savaşıda başlamıştı... Boyacı "burası olmamış..!!!" deyip kaportacıya top atıyor kaportacı "Bu sac bu kadar oluyor..!" deyip sipiralle kendini savunuyordu..Benim de boyacı ile müttefik olmam sebebi ile kaporta yenilgiye uğrayıp tekrar çalışmaya başlıyordu..Tabi bu gelgitlerden en çok yararlanan taşıyıcı araçlar oldu öyleki adamlarla açık hesap bile çalıştık ;D
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=4]
[attachment=3]
Bir ara bende müttefikliği bozup hem kaportacıya hemde boyacıya savaş açtım... 8) Şeref usta arabulucu görevini üstlenerek hem mekik diplomasisi yürüttü hemde mekanik bakımlara başladı...
olmazsa olmazım vinç bakımı ile başladı..
İşte havalı dif kildinin ana parçası ??? ...O yıllarda Alaman bunu akıl edip kullanmış ...Şimdi ise arb bu işten epey ce nemalanıyor..
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]
Gökan abi merhaba. Öncelikle kolay gelsin. Böyle bir projeden haberim yoktu. Şimdi siteyi gezerken gördüm. Sanki kendim yaptırıyor gibi sevindim. Abi ben şimdi Antalyaya geliyorum. Yarın sabahta sanayiye aracı bakmaya gelirim. Kolay gelsin.
Gökan abi merhaba. Öncelikle kolay gelsin. Böyle bir projeden haberim yoktu. Şimdi siteyi gezerken gördüm. Sanki kendim yaptırıyor gibi sevindim. Abi ben şimdi Antalyaya geliyorum. Yarın sabahta sanayiye aracı bakmaya gelirim. Kolay gelsin.