KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhaba arkadaşım,aracınız güzel olmuş güle güle kullanın Allah kaza bela göstermesin.
Ustanızın ellerine sağlık bu arada sabrınız içinde sizi ve sizler gibi olanları takdir ediyorum.
Kalın sağlıcakla.
Teşekkürler. Gerçekten de bu işler biraz sabır işiymiş. Ben kendimi sabırlı olarak bilirdim en fazla 1 ay sürer denilen iş 2-2.5 ayda bitince benim bile son haftalarda sabrım tükendi, üstüne bir de bazı ustaların umursamaz tavırları (Hepsi için söylemiyorum, cok harika, işinde ehil dürüst ustalarla da tanıştım), sözlerinde durmayıp işi zamanında bitirmemeleri ve bunun da üstüne "Ya iş tahminimden fazlaymış anlaştığımız ücreti arttırman gerekir" gibi talepleri sabrımı zorladı açıkcası. Neyseki sonuç tatmin edici, umarım sanayi ile işlim olmaz birdaha (Zor bir ihtimal ama en azından uzun bir süre sorunla karşılaşmamayı umuyorum). Saygılarımla, Serdar Timur
cesaretiniz için tebrik ederim. aracınızı güle güle kullanın. maşallah çok güzel olmuş.
çok özel değilse bu canavarın size ortalama maliyeti ne oldu acaba? (araç+tüm sanayideki işlemler+yedek parça+ruhsat vs.)
Konuya ilk giriste belirtmistim zaten, araci 12000 TL'ye aldim ve yaklasik 12000 TL daha masraf ettim, bunun içinde noter satiş ücretinden, aracın Antalya'ya nakliyatına, motor pompa bakımından, boyasina, döşemeden, dış tentesine, far, ayna, cam silecekleri gibi ufak ayrıntılara kadar tüm harcamalar dahildir. Saygilarimla, Serdar Timur
Serdar bey aracınız tek kelimeyle Muhteşem olmuş güle güle binin ileriki zamanlarda düşündüğüm proje.Bende Antalya da yaşıyorum.Sizin engin tecrübelerinize çok ihtiyacım olacak. Açıkçası bu mog'u yakından görmek istiyorum. Müsait olduğunuz bir gün.Sevgiler saygılar emeği geçen herkes sağolsun.Hoşçakalın.