Unimog 406

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan khasici Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,811

Etiketler
Ynt: Unimog 406

Tüm mesaj yazan arkadaşlar,verdiğiniz destek için sonsuz teşekkürler.
Yeni fotoğraflarla devam ediyorum.

Kupadan sonra kasayı da boyaya aldık.Ufak delikleri kapatıp tüm kasayı boyadık.

Kasanın üzerine UNIMOG yamak için serigraficiye gittik ve kalıp hazırlattık.Yazı biraz büyük gibi görünmesine rağmen yine de şık durdu.[attachment=5]

Tabi fotoğraflar birikince sırasını karıştırdım.Kasadan önce şasenin zımparası ve boyası yapıldı.

Öndeki vinç i kırmızı yapmayı düşündüğümden arkadaki çekici de kırmızı hoş olacaktı .[attachment=2]

Darbe almaya çok müsait bir yerde olduğundan akü kasasını kalın metalden yaptık.Tabi daha boyanacak.[attachment=3]

Akü kutusu gibi eskiyen depo tutacaklarını da eskisine sadık kalarak yeniledik.[attachment=2]

Tavan kaplamasını yeniledik.Çok içime sinmemesine ve aracın renklerine uymamasına rağmen en uygun görünen beyazı seçtik.(eskisi de beyazdı)

Eskimiş olan egsoz un da aynısını yapabilmek için içini açtık ve birebir kopyasını yaptırıp araca taktık.Merak edenler için egsoz un içi.

Tüm camları monte edilmediği için henüz koltukları üzerine takmadık ama ben yinede vakit kaybetmeden bunları sizinle paylaşmak istedim.
Malum arazi aracı çok salladığı için,aracın orijinali dışına çıktığım tek nokta olan koltukları Grammer marka süspansiyonlu koltuklardan seçtim.Kilo ayarlı vs vs..Dağda bayırda rahat edeceğimi düşünürken malesef ilk denemede koltuğun çok yüksek kaldığını,boynumu (mecburen)bükerek anladım.[attachment=1]

Tabi biz bu arada Mert le çoktan koltuk döşemelerinin sırt yazılarını yazdırmıştık.