Unimog almak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EVOLUTİON Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,132

Etiketler

Ynt: Unimog almak

sword7' Alıntı:
Hayal gibi birşey... ::smiley:
Valla ben ümitliyim biraz araştıracam gerçi alabilecek nakit yok ama ben unimoga sahip olabilme ihtimalini sevdim :D :D olay basit aracı alacaz itfaye teşkilatını sökecez sonrası tüv bitti gitti..:D :D :D

EVOLUTİON' Alıntı:
Valla ben ümitliyim biraz araştıracam gerçi alabilecek nakit yok ama ben unimoga sahip olabilme ihtimalini sevdim :D :D olay basit aracı alacaz itfaye teşkilatını sökecez sonrası tüv bitti gitti..:D :D :D

Yeni model gibi gözüküyorlar, 150 binliradan az değildir sanırım :eek:

Cok daha pahali ama son yeni kasa bu resimdekilerden degil galiba. Bu resimdekiler hali hazirda kullanilanlar

alınır alınmayada çoook para ister.
benim halimde unimogdu.ben u421 aldım.
tavsiye ederim.

çift kabinli bi camper haline getirmek süper olurdu. ama tahmin ettiğim kadarıyla şahsa satışı yoktur. çünkü mutlaka bir kurumsal satış sınırlaması getirilmiştir. türkiyede u4000 üreten mercedes kamyon fabrikasının satış politikasında olduğu gibi...

ancak türk zekası bir gün bunun da üstesinden gelmekte zorlanmayacaktır. emin olun...:smiley::smiley::smiley: bizi kimse durduramaz...

sitedeki hakkımızda bölümünde yazanlara dikkat:

"Haziran 2010 tarihinde ortaklık yapısında meydana gelen değişiklik nedeni ile Zimag üretim tesisleri Mercedes Benz Yetkili Satış ve servisi olan Hases Eskişehir Tesislerine taşınmıştır."

mercedesin türkiye geneli satış politikası aynen geçerli:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,007
Kayıtlı Üye Sayımız
166,754
Kaydolan Son Üyemiz
mayfaer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR