KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
merhaba arkadasım bizim şirkette bi tane çalısır durumda motor sifir tüplü lastikler yeni tüm bakımları yapılmış 78 model unimog war.önünde şazumandan güç alan çok güçlü makarasıda bulunmakta .tam bi arazicanavarı.düşünürseniz!!! highfatih@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz
Merhaba, verdiginiz mail adresinden size bir turlu ulasamadim. Bahsettiginiz unimogla ilgileniyorum, bilgi verirseniz sevinirim. Saygilarimla, Serdar Timur.
Arkadaşlar 74 model karavan ruhsatlı kapalı kasa benzinli, istenirse dizel olarak verilebilecek,satışa hazır unimog rengi beyaz.533 761 70 19 bayram.(temsili resim)
Arkadaşlar 74 model karavan ruhsatlı kapalı kasa benzinli, istenirse dizel olarak verilebilecek,satışa hazır unimog rengi beyaz.533 761 70 19 bayram.(temsili resim)
merhabalar turgutlu sanayi sitesinde bir kaportaci arkadasin oraya biraktilar adam benim gibi magdur,resmini ekliyorum.ilgilenirseniz yardimci olmaya calisirim.