Unimog Brabus Black Edition

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,218

Etiketler
Ynt: Unimog Brabus Black Edition

Araç çok güzel, parası daha da güzel............................262.000 Euro ;D

ben begenmedım ruhuna aykiri unumorgunda cadde şeysini yaptilar sonunda
araçda vinç dahi yok tamponlar yerlerde yanlar çiz beni diye bagiriyor.

ondan sonrakı videoyu gordunuzmu kırmızı kafa lastıklerı dısarda olan onu seyredin muzigide çok hoş makına o işte duz duvara çikiyor.

Ben herhangi bir link falan göremiyorum, sayfa boş, bende mi bir problem var acaba..

Araç güzel,ama çevrenini güzelliği daha çok cezbetti beni..

Saygılar,

Nadir bey Unımoglar hakkında oldukça engin bir bilği birikiminiz oldugu konusunda hiç şüphem yok.Benim sizden bir ricam olacak 1976 404S 4*4 Benzinli bir unimog almak istiyorum.Bu aracın benzinli motorunu dizel bir motorla değiştirmek mümkün mü?Yasal olarak mümkünse hangi dizel motor daha verimli olur.Değerli bilğilerinize çok ihtiyacım var.Teşekkürler, saygılarımla...

Nadir bey ilginize teşekkür ederim msj aldım.Gerçekten teşekkürler.Ben sahibinden com dan sarı renk 404 s 4*4 50 NC dizel motorlu bir Unimog buldum.Sahibi ARTVİN Arhavi de 12500 dedi ama 11000 düştü.Ben öncelikle motorunu size danışmak istiyorum.Satan arkadaşın araba işleri ile ugraşıyor olması nedeniyle aracı neden satmak istedigini anlayamadım.Arkadaş bana şuanda ihtiyacı olmadıgını belirtti.Acaba araçta bir sorunu var yoksa gerçektende ihtiyacı oldugu için sattıgını anlamadım.Benim bu noktada istegim şu olacak sizi yormayacaksa, bu araca 50 NC motoru uygun olurmu Araç Artvinde oldugu için aracı en yakın nereye gösterebilirim.İlginize teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR