resimlerde görülen 416 doka ve 416 tek kabin arabayı kendi imkanlarımızla topluyoruz.416 tek kabin çalışır vaziyette ama 416 dokayı bir dağıttık zaman darlığından 6 aydır bakamıyoruz.dokayı farklı orjinal bir keyif arabası yapmak istediğimizden dolayı da acele etmiyoruz.forumdaki arkadaşların fikirlerine herzaman açığım.saygılar
Ynt: unimog hastalığına yakalananlara allah şifa versin
sayın tomoni foruma hoş geldiniz.kendinizi daha ayrıntılı tanıtırsanız bu başlığı takip edecekler sıraya girer diye düşünüyorum .Resimde gözüken iş yeri size mi ait ??? bunu merakımdan sordum kusura bakmayın :-[ yapılan çalışmalarınız da resimli anlatımla zevkle ve heyecanla takip edilir diye düşünüyorum. Ben kendim çift kabin olanının bol resimli olmasını dilerim
Ynt: unimog hastalığına yakalananlara allah şifa versin
sayın daisuki öncelikle merhabalar.evet işyeri bana ait.makina techizat sıkıntısı olmadığından çok şükür unimoglarla oyun oynuyoruz zaten dokayı da vincimizle 5mt yüksekligindeki asma katımıza koyduk.resimleri seve seve paylaşırım ama dokanın yapımı biraz uzun sürecek.çünkü öyle bir dağıttık ki inşallah yaza yetişir.ama şu kesin böyle kapsamlı bir resterasyon için bolca zamana ihtiyaç var.ama ben azmettim inşallah sonunu getiririm.herkese saygılarççç
Ynt: Unimog Hastalığına Yakalananlara Allah Şifa Versin
arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhaba.resimlerdeki 1981 416 dokanın restorasyon çalışmalarına başladık.öncamını değiştirmek istiyorum.bunun gibi birsürü yeni veya çıkma parça ihtiyacı olacak.temin için görüşlerinizi bekliyorum.