Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar her kesi selamlyorum.Sizden avtokaravan bölümünde yapımı süren UNİMOG-KARAVANIMın elektrik tesisatı için yardım rica ediyorum.Düşündüyüm elektrik şeması ekdedir.Önceden teşekkür ederim.
4 adet 250Ah akü kullandığımıza göre ve 2000W invertör ve klima gibi bir yük düşündüğümüzde sanki 24V düşünsek daha iyi olacak gibi. Hatta kullanacağınız televizyonlar için 24V dönüştürücü kullanmışsınız. 24V tesisat kullanılırsa, akımlar yarıya düşecektir. 12V ile çalışması zorunlu sistemler için 24-12V dönüştürücü kullanılabilir. Ne dersiniz?
Sayın FERHAT abi.Selamun aleykum.Sizden ATİLLA BEY söz etmişdi.Deyerli meslehetleriniz çok önemli.Amma ben artık şu malzemeleri almışım.rica ederim meslehetlerinizi eskik etmeyin.arabanin kasasınin yapım aşamasının da izlemenizi rica ederim..