Unimog U 500

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 4WD Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,064

4WD

Kamp II
Mesajlar
477
Tepkime Puanı
8
Yer
Irak\Kerkük
Web
www.4x4typ.ru
Brabus firmasının modifiye ettigi unimog.
unimogvz3.jpg

unimog1yk5.jpg

unimog2br5.jpg
 

Etiketler
Ynt: Unimog U 500

tur otobüsünü durdurup çektiğim (millet hanıma kocan niye kamyonların resmini çekiyor diye sormuşlar otobüse binince de bana acıyarak bakmışlardı) ve çim biçme makinası olarak eziyet çeken bu garibi bari buraya koyup onore edeyim (acaba beni avusturya karayollarına mog soförü olarak alırlar mıydı ki ? )

IMG_4178.jpg
 

Ynt: Unimog U 500

Yaşar beye hak veriyorum, aslanı tasma ile gezdirmek gibi bir şey bu :D

Brabus'ta her zamanki gibi konuşturuyor :smiley:

İtiraf edeyim, inanılmaz beğendim :smiley: Devasa arazi araçlarına pek sıcak bakmam ama bu başka bir şey :smiley:
 

Ynt: Unimog U 500

Brabus'un yaptığı özel seri bir aracın 6.4 litre 280 BG motor 1100 Nm tork olduğunun bilgisine ulaştım.Fiyatıda yaklaşık 230.000 € :(
 

Ynt: Unimog U 500

Jeep34' Alıntı:
Brabus'un yaptığı özel seri bir aracın 6.4 litre 280 BG motor 1100 Nm tork olduğunun bilgisine ulaştım.Fiyatıda yaklaşık 230.000 € :(
Brabus 230.000 Avro etiket yapıştırmış ama araca vinç koymayı unutmuş. :smiley: ne olsada araç benimde cok hoşuma giti. harika olmuş
 





Ynt: Unimog U 500

İstanbul İtfaiyesi'ndeki ilk müdahale dar alan aracı (yengeç aracı) olarakta geçen U400'ü bizzat test ettim.
Ön arka akslar kısa dönüş için ve yan gidiş için paralel ve zıt yönlerde dönebiliyorlar.
Dialoglarda komiklikler var malum çok fazla elektronik destek var ve kullanmadan önce köpük-su pompası ile çalışma yapmıştık ondan aracın ilk haraketi zaman aldı.
Aracı garaja sokarkende kısa dönüş moduna alışık olmadığım için klasik yöntemle aynalarla aracı kullanmak istedim bu yüzden bu da biraz zaman aldı.
Ama anlatılmaz bir duyguydu...
:D:D:D:D


(link bozuk yeniden yükleyip akşam buraya koyacağım.)
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Mesajlar
1,531,910
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst