Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gecen hafta katıldıgım tekirdag yamacparasüt festivalinde görevliydi bu araclar ,türkiyede sadece 5 ad varmıs 4'ü tekirdagda görevli ford transitle yetisemedik yolda feciiii bişey paylasmak istedim sevgiler
Bu araçlardan birtanesinin şoförü ile muhabbet etmiştim Tekirdağda iken ve adam gerçekten unimog konusunda bilgili ve ilgili birisiydi. Yazları genelde arkasına birde römork takıp köy yollarına asfalt taşıyorlar ve yoldada oldukça seri hareket ediyorlar. yolda birçak defa karşılaştım ve her defasında hayran hayran izlediğim araçlardan birtanesi...
başlığı görür görmez kesin bizim ordaki çift kabindir dedim ve netekim fotoları görünce tahminin ortaya çıktı.
Bu aracın ilk teslim edildiği günü hatırlıyorum 120km ile bahçeşehir gişelerinde sol şeritte bana selektör yapması ile kendime gelmiş ve pancar motorlu fiestamla hadımköy'e kadar takip etmiştim
geçen hafta yamaçparaşütü şenliklerinde denk geldimdi ama çekimden fırsat bulup kurcalayamamıştım.
sonrasında tekirdağ içinde ışıklarda yan yana kalkış yaptık veee benim pancar motorlu fiesta nal topladı desem yeridir.
Çok bambaşka bu u5000 çoook.
hemde doka yani...