minumum 20-25 gibi görünüyor o da ihaleyi arttıran olmaz ise, bugün gümrükte olan bir corvette e baktım sordum araştırdım 10.000ytl ye ihalede biter ise araç bana % 160 gümrük ile 26.000ytl ye maal oluyor :'( :'( :'(
Bunlar kamyon olarak çıkarsa şahıs alamaz diye biliyorum, şirket kurmak lazım... ilk alımda bir kereye mahsus kamyon vergisi diye birşeyde var dediler.... hepsi şantiye çıkışlıymış.. Tahminimce Turkiye de iş almış yabancı mütahit işi bitirdikten sonra gümrüğe terk etmiş olabilir...
Arkadaşlar selam;
O araçlar 16.000.- ytl -19.000.- arası fiyatlara satılmışlar.
Gerçekten edermi ???
Oradan çıkış rakamları dediğiniz oranlarla çarpılırsa 35-40 arasına gelir.
Ben de baktım.Araçların satış fiyat aralığı birbirine çok yakın.Bu da araçları aynı kişilerin veya aynı grubun satın aldığını gösterir.Ya bir inşaat veya madencilik firması bunları toptan aldı , ya da hurdacılar birleşerek aldılar.Eğer ikinci tezim doğru ise bunlar 2-3 ay zarfında min. 50.000 YTL fiyatla piyasaya çıkacak demektir.
selamlar,
araçların 7 si de inanılmaz rakam ve fiyatlara satıldı ve birinide ben aldım, kısmetsiz değiller offroadınıda yapacak en azından bendeki,araç 2 gün sonra istanbulda olacak kısmet olursa,teslim aldım sürdüm denedim inanılmaz keyifli ve güçlü araçlarmış,araçların 4 tanesi ankaraya 2 tanesi kayseriye 1 tanesi de istanbula satıldı,saygılar.
araçları ankaradan alan arkadaşlarla orada bir samimiyetimiz oluştu ve satmak için aldılar ben burdan aldığımız fiyatı söylersem pek etik olacağını düşünmüyorum,bu konuyu anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum.
Ben de baktım.Araçların satış fiyat aralığı birbirine çok yakın.Bu da araçları aynı kişilerin veya aynı grubun satın aldığını gösterir.Ya bir inşaat veya madencilik firması bunları toptan aldı , ya da hurdacılar birleşerek aldılar.Eğer ikinci tezim doğru ise bunlar 2-3 ay zarfında min. 50.000 YTL fiyatla piyasaya çıkacak demektir.
Her nekadar kendimce Camper'cı vede Amerikancı olsamda forumdan bulaşan offroad ve özelliklede Mog virüsü beni haftada en az 1 kere ivedik hurdacılar sitesine yolumu düşürüyor. ;D
Bu gün , o Mog' lardan birini görmek ümidi ile Erdoğan ustaya yolumu düşürdüm. Araçlar henüz gelmemiş (1 tanesi gelmeden satılıkmış!!!)ama Hepsinin satış alnına yürüyerek geldiğini,motorlarının ve mekanik aksamının orjinal olduğunu sadece kaporta ve döşeme gibi sorunlarının
olduğunu söylüyor.