KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Usta olmanın keyfide bu.Rahmi bey hayırlı olsun emek sonuç ortada kazasız belasız çolok çoçuğnla,sevenlerinle kullan.teknik olarak haddim değil,bir şey demek.Görsel olarak makul ve kullanişlı olduğu ortada.sevimli duruyor kamyon olmasına rağmen.(Bizim yetkili ve etkili zevatımız..KAMYON demişlerse olay bitmiştir.Siz dua edinki roro dememişler.bu zavallı alt gurup artıklarına haddini ve iş nasıl yapılırı bildirmrk gerek.Sizin gibi.Ayrıca o gayretiniz de takdtirliktir.Ha sunu da belirteyim onu ta artvinden alıp,hava ve yol şartlarını da katarsak, burdaki yapım süre ve arayışlarınada eklersek.o masa başi memur takıntılarınınsize verdiklerieziyetin yanında hiç gibi duruyor.neyseki her kes ağzının payını almiş.sizde şimdikeyfini kedersiz sürün .it ürür kervan yürür.iyi traktör izi ezmeler.
arkadaşlar güzel yorum ve temennileriniz için çokçok teşekkürlerimi sunuyorum tabi ben sizingibi tecrübeli ofroad tutkunu değilim henüz bu işin başındayım şuan sadece normal aracın gidemeyeceği yerlerden gidebilmek bana heyecan veriyor çok ağırşartlar zaten benim gibi yeni başlamış biri için şu an biraz zor daha zor şartlada kullanmaya başladığımda zaten rolbar takmadan kendimi riske atmayı düşünmüyorum inşallah o şartları deneme fırsatım olur
Rahmi bey gerçekten güzel olmuş, videolarıda izleyince bayağı keyif aldım. Bir sonraki unimogu daha beter yaparsınız eminim. Yaw şu kanaryayı mümkünse festivale getirsenize, yakından bir görelim
Bu yilki Gezenbilir festivalinin Linki ==>> http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57706.340
bu forumun ilk sayfasinda gecen yil yapilan festivalin paylasim forumuna ait linkte var incelerseniz iyi fikir verecektir ..
gorusmek dilegiyle ..
h. rahmi bey iyi günler bendede 1981 model u416 var tuv muayenesinde kamyoneti kamyon yaptırdılar .eğer telefonunuzu verirseniz sizi emsal göstererek benim unımoguda kamyonet yaptırabilirim. telefonum 0549 8070000 (bu arada Allah belasını versin tüv u zamansız türkiyenin başına bela edenin.)
h. rahmi bey iyi günler bendede 1981 model u416 var tuv muayenesinde kamyoneti kamyon yaptırdılar .eğer telefonunuzu verirseniz sizi emsal göstererek benim unımoguda kamyonet yaptırabilirim. telefonum 0549 8070000 (bu arada Allah belasını versin tüv u zamansız türkiyenin başına bela edenin.)
merhaba aracınızı kamyon yaptılar diyorsunuz yani muayeneden geçti fakat kamyon olarak öylemi eğer öyleise işişten geçmiş sayılır fakat eğer muayene yapılmadı ise ben size muayene evraklarımı fakslaya bilirim emsal olarak gösterirsiniz fakat bahane olarak aracın modellerinin aynı olmadığını falan söyleyeceklerdir eğer aracınız trafiğe çıkdığından buyana kamyonrt görünüyorise tüv e dava açacağınızı söyleyin hatta dava açmakdan çekinmeyin çünki bu sizin tüketici hakkınız ben aracı kamyonet olarak satın alıyorum sonra biri kalkıp bana seninaracın kamyon diyor beni kim dolandırdı ozaman tirafiğe çıkş belgesini kamyonet olarak veren devletin kurumumu yoksa bana aracı satan kişimi bu yolda hakınızı araya bilir siniz eğer benim aracımı kayonet olarak geçirmeseler idi ben dava açacaktım fakat çok şükür buna gerek kalmadı telefonum 0532 294 73 72 ismim rahmi yardımcı olabileceğim birşeyvar ise araya bilirsiniz selamlar