Unimog'umu Toparladım, Görüşlerinizi Bekliyorum?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan h.rahmi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,639

Etiketler
Ynt: Unimog'umu Toparladım, Görüşlerinizi Bekliyorum?

Usta olmanın keyfide bu.Rahmi bey hayırlı olsun emek sonuç ortada kazasız belasız çolok çoçuğnla,sevenlerinle kullan.teknik olarak haddim değil,bir şey demek.Görsel olarak makul ve kullanişlı olduğu ortada.sevimli duruyor kamyon olmasına rağmen.(Bizim yetkili ve etkili zevatımız..KAMYON demişlerse olay bitmiştir.Siz dua edinki roro dememişler.bu zavallı alt gurup artıklarına haddini ve iş nasıl yapılırı bildirmrk gerek.Sizin gibi.Ayrıca o gayretiniz de takdtirliktir.Ha sunu da belirteyim onu ta artvinden alıp,hava ve yol şartlarını da katarsak, burdaki yapım süre ve arayışlarınada eklersek.o masa başi memur takıntılarınınsize verdiklerieziyetin yanında hiç gibi duruyor.neyseki her kes ağzının payını almiş.sizde şimdikeyfini kedersiz sürün .it ürür kervan yürür.iyi traktör izi ezmeler.

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Araç güzel ve bakımlı görünüyor. Bunların bu kadar temizini bulmak zor belli ki elden geçmiş.

arkadaşlar güzel yorum ve temennileriniz için çokçok teşekkürlerimi sunuyorum tabi ben sizingibi tecrübeli ofroad tutkunu değilim henüz bu işin başındayım şuan sadece normal aracın gidemeyeceği yerlerden gidebilmek bana heyecan veriyor çok ağırşartlar zaten benim gibi yeni başlamış biri için şu an biraz zor daha zor şartlada kullanmaya başladığımda zaten rolbar takmadan kendimi riske atmayı düşünmüyorum inşallah o şartları deneme fırsatım olur

VARHUB' Alıntı:
Rahmi bey gerçekten güzel olmuş, videolarıda izleyince bayağı keyif aldım. Bir sonraki unimogu daha beter yaparsınız eminim. Yaw şu kanaryayı mümkünse festivale getirsenize, yakından bir görelim ;) :D
festivallar nerede yapılıyor beni bilgilendirirseniz menuniyetle getiririm

Bu yilki Gezenbilir festivalinin Linki ==>> http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57706.340
bu forumun ilk sayfasinda gecen yil yapilan festivalin paylasim forumuna ait linkte var incelerseniz iyi fikir verecektir ..
gorusmek dilegiyle ..

Çok şık olmuş tebrikler. Ancak kasa kısmını daha bir konaklamaya uygun yapabilirsiniz bence zaman içinde..

h. rahmi bey iyi günler bendede 1981 model u416 var tuv muayenesinde kamyoneti kamyon yaptırdılar .eğer telefonunuzu verirseniz sizi emsal göstererek benim unımoguda kamyonet yaptırabilirim. telefonum 0549 8070000 (bu arada Allah belasını versin tüv u zamansız türkiyenin başına bela edenin.)

kibrisli61' Alıntı:
h. rahmi bey iyi günler bendede 1981 model u416 var tuv muayenesinde kamyoneti kamyon yaptırdılar .eğer telefonunuzu verirseniz sizi emsal göstererek benim unımoguda kamyonet yaptırabilirim. telefonum 0549 8070000 (bu arada Allah belasını versin tüv u zamansız türkiyenin başına bela edenin.)

TÜV ile ilgili dileklerinize katılıyorum...

kibrisli61' Alıntı:

merhaba aracınızı kamyon yaptılar diyorsunuz yani muayeneden geçti fakat kamyon olarak öylemi eğer öyleise işişten geçmiş sayılır fakat eğer muayene yapılmadı ise ben size muayene evraklarımı fakslaya bilirim emsal olarak gösterirsiniz fakat bahane olarak aracın modellerinin aynı olmadığını falan söyleyeceklerdir eğer aracınız trafiğe çıkdığından buyana kamyonrt görünüyorise tüv e dava açacağınızı söyleyin hatta dava açmakdan çekinmeyin çünki bu sizin tüketici hakkınız ben aracı kamyonet olarak satın alıyorum sonra biri kalkıp bana seninaracın kamyon diyor beni kim dolandırdı ozaman tirafiğe çıkş belgesini kamyonet olarak veren devletin kurumumu yoksa bana aracı satan kişimi bu yolda hakınızı araya bilir siniz eğer benim aracımı kayonet olarak geçirmeseler idi ben dava açacaktım fakat çok şükür buna gerek kalmadı telefonum 0532 294 73 72 ismim rahmi yardımcı olabileceğim birşeyvar ise araya bilirsiniz selamlar

uyarınız için teşekkürler rahmi bey iş yoğunluğundan fırsat bulunca dava acmayı düşünüyorum iyi günler sağolun

Gerçekten güzel olmuş, Maşallah nazar degmesin; umarım bir gün bende bir Unımog sahibi olurum...

Terrano 92' Alıntı:
Gerçekten güzel olmuş, Maşallah nazar degmesin; umarım bir gün bende bir Unımog sahibi olurum...
Allah gönlüne göre versin.
bende unimog almayı çok istedim Allah kısmet etti u421 aldım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR