Urfa'daki 110'lar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan c126 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,564

c126

Ana Kamp
Yer
Ankara
Merhabalar,

Daha önce açılmış olan "Kayseri'deki 110'lar" başlığına olan ilgiden dolayı teşekkürler. Konu şimdiden 52 kez okunup, faydalı bilgi alışverişleri olmuştur. Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.

Acaba Urfa'daki 110'lar hakkında benzer bilgisi olan, gidip gören var mı? Ben kendim de Urfa'lıyım ve eğer gidip görülmeye değer araçlar varsa, memleketi de görmüş olurum bu arada diye düşünüyorum.

Bilgilerini paylaşan ve konuyla ilgilenen herkese şimdiden teşekkürlerimi sunarım.[attachment=5][attachment=4][attachment=3][attachment=2][attachment=1]

Urfa1.gif

Urfa2.gif

Urfa3.gif

Urfa4.gif

Urfa5.gif

Etiketler

Ynt: Urfa'daki 110'lar

Evet arkadaşlar, resimler malesef açılmıyor... araba.com'dan şanlıurfa'daki defender'ları aratırsanız görebilirsiniz.

merhaba,
9 ocakta urfadaydım belirtilen araçları gördüm ama kayserideki araçlar kadar diri değillerdi.yetkili birini bulamadığım içinde bilgi alamadım .ama çok işleri var..

Shark72 Merhaba,

Cevabınız için çok teşekkürler. Kayseri'deki araçları da gördünüz mü acaba?

Cemil bey ben yaklaşık 3 ay önce 1987 model bir araç aldım Urfa"dan link"te görebilirsin diğer araçlarıda. bilgi almak isterseniz aldığım yerin

numarasınıda yollayabilirim.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=41375.msg433881#msg433881

Biz 4 tane araç aldık. Geriye kalan araçların hepsi dökük. Hatta bizim aldığımız 2 araç çok iyi 2 araçta ortanın altında çıktı..ama isteyen olursa 2.5 benzinli olmasına rağmen ruhsatalrın dizel yazan 2 tane araç var ;D 5500 den aşağıda inmiyorlar..

Ahmet Bey,

Teşekkür ederim cevabınıza. Okuduklarımdan sonra Urfa'dakilerden vazgeçtim. Pazar günü Kayseri'ye gideceğim inşaallah. Oradaki araçların durumlarıyla birlikte fotoğraflarını da burada yayınlarım ilgilenen arkadaşlar için.

Göktuğ Bey,

İlginize çok teşekkürler. Dediğiniz gibi Urfa'da pek işe yarar bir araç kalmamış anlaşılan. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

arkadaşlar 1993 dizel düzgün araç ne kadar eder. normal resmi daireden alınırsa bana artı maliyet ne olur teşekkürler.etrafınızda hesaplı komple toplayacağım hesdaplı 1990-1993 araç benzinli dizel varsa haber verirseniz sevinirim ;)

o araçlardan pek fazla umutlu degildim bende inceledim.bulunduğum teşkilatın araçları taksi gibi kullanılmıştır.pek randıman tutturmak zor.

BULUTBEY' Alıntı:
o araçlardan pek fazla umutlu degildim bende inceledim.bulunduğum teşkilatın araçları taksi gibi kullanılmıştır.pek randıman tutturmak zor.

Evet haklısınız araçlar çok hırpalanmış durumda idi benim almış olduğum araç içlerinde en bakımlısıydı. Satış işlemleri bittikten sonra

bakımlarını yaptık ve benzini koyup 700 km yol yaptık Maaşallah tık demedi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR