Uşak, Banaz, Murat Dağı Kamp ve Off-Road Gezisi Duyurusu (17-18 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erco Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,123

Etiketler
Ynt: Uşak, Banaz, Murat Dağı Kamp ve Off-Road Gezisi Duyurusu (17-18 Ekim 2009)

işi kendinden sonra gelenlere emanat ederler Erco
sırlar benimle gitmesin.

Frilandert'e bi kıyak yaptınmı?
Burhan Amca freelander ın biraz boyu uzadı; birazda genişledi ama halinden çok memnun ellerinden öper... :smiley: ;D

Burak aracin boyunu nasil uzattin?

yapilacak yol tahmini kac km olacak?

Yıkayıp temizleyip asınca boyu uzamıştır.

valla Ahmet km olrak bilmiyorum bende ama herhalde Ademigerekli acıklamayı yazacakdır herhalde

Tamam ercan abi.

Burak aracin boyunu nasil uzattin?
Burhan Amcanın yöntemi daha kolay olsada ; biz zoru seven insanlar olarak sanayide tornacı yardımı ille amortisör ve helezonları uygun parçalar ilave ederek 4 er cm, ayrıca
yeni papuçlar ile de yaklaşık 1 cm araba yükselmiş oldu. :smiley: gezenbilirdeki teknik tavsiyelerden de yararlanarak eksozumu plastik kelepçelerle yaklaşık 2 cm içeri çekerek freelander i orjinalinden yaklaşık 5 cm yükseltmiş ve kabiliyetini 7cm kadar arttırmış oldum. oluşacak yol tutuş kayıplarını gidermek için de 3 er cm flanş larla freelander i toplamda 6cm genişletmiş oldum.
bu değişiklikler yol tutuşumda çok ciddi olumsuz bi etki de yaratmadı.inşallah arazideki yeteneğini de birlikte kıyaslarız ...

Ben aracin boyunu hanlis anlamisim :smiley:

FREELİFER' Alıntı:
Burhan Amcanın yöntemi daha kolay olsada ; biz zoru seven insanlar olarak sanayide tornacı yardımı ille amortisör ve helezonları uygun parçalar ilave ederek 4 er cm, ayrıca
yeni papuçlar ile de yaklaşık 1 cm araba yükselmiş oldu. :smiley: gezenbilirdeki teknik tavsiyelerden de yararlanarak eksozumu plastik kelepçelerle yaklaşık 2 cm içeri çekerek freelander i orjinalinden yaklaşık 5 cm yükseltmiş ve kabiliyetini 7cm kadar arttırmış oldum. oluşacak yol tutuş kayıplarını gidermek için de 3 er cm flanş larla freelander i toplamda 6cm genişletmiş oldum.
bu değişiklikler yol tutuşumda çok ciddi olumsuz bi etki de yaratmadı.inşallah arazideki yeteneğini de birlikte kıyaslarız ...

Çok sevindim :smiley: şimdi tamam oldu :D
yeni lastik AT tipi mi? ebadı ne oldu ?

Erdal Ağbicim ne oldu ise sizin sayenizde oldu ; yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.
lastiklerin orjinal ölçüsü 215*65*16 iken ben 225*70*16 Bridgestone AT taktım. artık yere daha fazla basıyorum ve daha etli lastiklerim.
şu durumdaki dez avantajım aracı yükseltmeme rağmen lastik çamurluk mesafesi çok daraldı...

Ben aracin boyunu hanlis anlamisim
:smiley:
tahmin ettim...

Markanin ne onemi var. Iki cift muhambbet icin burda degilmiyiz.
Burak in freelander araci var gezilere gelebiliyorsa sen niye gelmiyeceksin

bu arada ben siteye uzun süredir giremiyordum. Vosdos kardeşim Ahmet freelander ı küçümser bu sözlerinden dolayı seni esefle kınıyorum :smiley:
sana senin lafını tekrar hatırlatıyorum;
LAND OLSUN ÇAMURDAN OLSUN ... :smiley:

:smiley: kucumser bir tarz kullanmadim ki :smiley:
Bu geziye mutlaka bekliyorum. Ates basinda senin fikrini seri 2-3 e donusturmeye calisayim. :smiley:
Bu arada freelander in arazideki basarisini biliyorum. :smiley:
Yere yakin olma sorununuda cozunce cok iyi olmustur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR