Uşak, Banaz, Murat Dağı Kamp ve Off-Road Gezisi Duyurusu (17-18 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erco Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,311
Ynt: Uşak, Banaz, Murat Dağı Kamp ve Off-Road Gezisi Duyurusu (17-18 Ekim 2009)

Saat cok gec oldu yarin ararim.

Etiketler

Cumartesi günü görüştüğümüzde şişmeler ve morarmalar olduğunu söylemişti.. Çok fazla kan kaybı olduğunu ve ilk müdahaleyi kendisinin yaptığını söylemişti.. Bendeki numarası cevap vermiyor, siz de var mı telefon numarası? arayalım iyi olur..

Bu saatte aranmaz yarin arar haber veririm.

Teşekkürler sevinirim durumunu merak ediyorum ben de ..

olay neymiş sen biliyormusun Asi

Jeneratör kapağı değmişti sanırım.. Çok sert bir madde olduğunu ve ani hareketle olunca kan kaybı çok fazla olmuş, kafatasında.. ama dikiş yoktu.. Ertesi gün etkisi daha kötüydü söylediğine göre.. iki gündür haber alamıyorum nedir durumu ben de merak içindeyim açıkcası..

teşekkürler yarın durumu öğreniriz Allah kolaylık versin.

Görüşmek üzere, iyi geceler diliyorum..

Herkese merhaba..

Arkadaşlar merakınız ve temennileriniz için teşekkür ederim. Güç bela ulaştığım dağ başı istasyonlarının birinde ortalama bir traktör kadar olan, sanayi tipi sabit jeneratörün kapağına başımı çarptım. Epey bir kanama oldu. Yara küçük fakat derindi. Kanı zor bela durdurdum.
Aracımdaki ilk yardım çantası standartların bir hayli üstündedir her zaman. Çok faydasını gördüm o gün. İlk sağlık ocağına yetiştirdim kendimi. Sonrasında hastane. Deri altından epey bir kanama olduğu için göz kapaklarım morardı. Yani doktor oraya bağladı sonucu.
Dinlendim 1-2 gün. Sorun kalmadı. Gün itibarıyla çok daha iyiyim. Morluklardan hafif kararma hariç eser kalmadı. Tüm sorunum biraz fazla kan kaybetmek oldu.
Telefonumun şarjı şirket merkezinde kaldığı için kimselere ulaşamadım. Sanırım yarın ayaklanır giderim. Merak edilecek bir durumum kalmadı. Çok teşekkür ederim ilginize.

Hafta sonu planına katılmaya çalışacağım. Eğer hava bahsedildiği gibi kötü olursa gelemeyebilirim. Ama iyi olursa ordayım. Gerçi kötü olsa bile bir çay içmeye uğrarım :smiley:

Herkese tekrar tekrar teşekkür ederim. Özellikle başlığı linkleyen Nejat abiye.

Selamlar.

Gecmis olsun furkan. Hafta sonu geziye bekliyoruz.

Hava musait olmazsa ve isinde olmazsa yine bekliyoruz.isten baska bahane olmaz :smiley:

furkan çok geçmiş olsun kardeşim
hafta sonu uğrada kaybettiğin kanları kırmızı ateş suyu ile telafi edelim :smiley:
dikkat et kardeşim üzme bizi kendine iyi bak..

havat tam bizim istedimiz gibi olur inşallah camur olmazsa offrotun zevki de olmaz dimi
hadı az kaldı ;D

Furkan gecmiş olsun

Furkan
Nejatın açtığı link hangisi benmi bulamıyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,971
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler