usta hevesli, acemi araziciye yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hkky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,622

hkky

Ana Kamp
Yer
İstanbul
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-sahibinden-satilik-offroad-donanim-land-rover-defender-110tdi-49206907/detay/
bu araç konusunda düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. özelden de yazabilrsiniz. teşekkürler

Etiketler
Ynt: usta hevesli, acemi araziciye yardım

Eğer bir masrafı yoksa bu fiyatlara bedava, ama muhtemelen masrafı var ki baya zamandır satılmadı.

Tempus' Alıntı:
Eğer bir masrafı yoksa bu fiyatlara bedava, ama muhtemelen masrafı var ki baya zamandır satılmadı.

Arazi araçlarında deneyimsiz olduğum için bir hayli tereddüt ediyorum. Gezenbilrden Reha Bey'in aracı ile kıyaslamaya çalışıyorum.

Maddi olarak bir problem yoksa bence gayet güzel duruyor..Ufak tefek sorunu varsa da çözersiniz gibi geliyor..Sonuçta Defender..Yapılacaklar yapılmış zaten..Şimdiden hayırlı olsun..

Hele bir de kilometre orjinalse valla ben kaçırma derim...

hkky' Alıntı:
Arazi araçlarında deneyimsiz olduğum için bir hayli tereddüt ediyorum. Gezenbilrden Reha Bey'in aracı ile kıyaslamaya çalışıyorum.

Bu araçları bilmeyen birisi iseniz kesinlikle bu araçları çok iyi bilen ve güvendiğiniz biri olmadan yanınızda araç almayın Defender dipsiz kuyudur milyon çeşit araç var piyasada

yol gösterici görüş ve düşünceleriniz için çok teşekkürler.

bu arada aracın sahibine gezenbilir' de rastlamadım. güzel araç toplamış ama gezenbilirci değil

Kürşad Bey iyi akşamlar.Az önce ilk defa sitenizdeki fotoğrafları farkettim.Biraz geç oldu farkındayım fakat mükemmel kalite fotoğraflar.Sizin eserleriniz mi yoksa siz bir fotoğraf sanatçısı mısınız?

İyi akşamlar, profesyonel fotoğrafçıyım , mimar sinan üniversitesi fotoğraf bölümü mezunuyum. Teşekkür ederim

bana en büyük sorun zebra deseni gibi geldi ne yalan söyleyeyim bene ilgilendim araçla ama klima benim için olmazsa olmazlardan sırf bu yüzden def sahbi olamayacağım galiba ;D ;D

bende uzun zamandır malum sitede dolsıyorum. Düz dizel fiyatına 300 tdı almak bence mantıklı.

serci07' Alıntı:
bende uzun zamandır malum sitede dolsıyorum. Düz dizel fiyatına 300 tdı almak bence mantıklı.
aracın genel durumu iyi ise, özellikleri ve donanımı iyi. Bakalım, hobi-finans-araç, şeytan üçgeninde ne yapacağım. tşk.

üzerinde kaba bir hesapla en az 12.500 tl lik artısı olan bir araç, kupası düzgünse, yürüyeninde bir sorunu yoksa, motoru geçer not alırsa bence iyi bir fiyat, deseni iddialı ama araç ta cidden iddialı...

ben defenderi seviyorum, fikrim sizi yanıltmasın ama motoru denerdim, yürüyenini yani low mod çekişini denerdim, altında şasesinde çürük yok ise 25000 e alabilirdim bu aracı, heveslisi değil gerçekten sevdalısıyanız size de öneririm, bu fiyatı gerçek bir meraklısı için hakkediyor ama uzun süredir satılamamasını lehinize çevirmeye bakın, pazarlıkta geri adım atmayın : ))

bence düzgün araç....

malum sitede çift kabin defender crew cab vardı. Onun sonu ne oldu acaba. duygusal nedenlerden dolayı sadece bakakalmıstım o zamanlar.

İlanda bakımlarının Otomekanik hüseyin Ustada yapıldığı belirtilmiş.Hüseyin Usta siteden aldığım bilgilere göre bu sektörde tanınan ve bilinen işinde ehil ustalarımızdandır ve bu araçlar konusunda ciddi bir bilgi birikimine sahip.ben sizin yerinizde olsam önce onunla iletişime geçer araç hakkında bilgi almaya çalışırdım.Aldığınız bilgileri paylaşırsanız bizleride aydınlatırsınız.