USTALARA BİR SORUM OLACAK YARDIM EDERMİSİNİZ...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan volgahazar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,110

volgahazar

Ana Kamp
lada niva almayı düşünüyorum bütçem doğrultusunda bir araç buldum 92 model tüm bakımlar yapılmış lakin kafamı karıştıran bir şey var taban sacı değiştirilmiş acaba ne gibi bir sıkıntı olur yoksa bu arabadan uzak mı durmalıyım. cevaplarsanız sevinirim saolun.

Etiketler
Ynt: USTALARA BİR SORUM OLACAK YARDIM EDERMİSİNİZ...

Taban sacının değiştirildiğini sanmıyorum büyük ihtimalle onarmışlardır,, o da kısa vadede bilemem ama uzun vadede size sıkıntı yaratabilir çürükleri iyi temizlenememişse

hani arazi aracı degilde bi otomobil için geçerli olsaydı uzak dur derdım ama sonucta arazi aracı ne kadar hız yapcan ki.. baktın çürüksüz bin git orjınal olup çürük olcagına degıstırılmıs olsun temız olsun:smiley:

öncelikle ilginiz için teşekkür ederim motor şanzıman ve alt takım olarak kendimce bilgi sahibiyim lakin kaporta konusunda çok kötü olduğumu saklayamam bu düşündüğüm araç alttakımların monte yeri hariç tamamen çıkarılmış yani kesilmiş ve yerine esnek sac akaynatılmış bir araçtır henüz gidip görmedim. telefonla aldığım bilgi doğrultusunda sizlere aktardım. motora gelince piston gömlek değişmiş. açıkçası motor ve aktarmadam çok korkmuyorum çünkü hepsini sıfırı ile değiştirsem dahi ( motorun kendisi hariç) 500 600 tl ye hallederim diye düşünüyorum tüm parçaları var sonuçta kaporta hakkında biraz daha detaylı bilgi verirseni,z çok sevinirim. şimdiden teşekkürederim.

şase olmayan araçta kaporta sıkıntısı büyük olur. kaporta hem şase hem kaporta yani bilmıyorum bı bakmak lazım. dedigin gibi yürüyünenınde sıkıntı olmaz aracın yanlıs hatırlamıyorsam 124 muratla bi çok parçası uyması lazım.. sen kaportaya bıdaha bak

taban sacının komple değiştirildiğini başka forumlardan okumuştum, tamire yamaya gerek yok al bütün halde değiştir gibisinden bahsediliyordu, iyi bir kaporta ustasına göstermek lazım diyorum bence yapılan işin kalitesini

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
kal9090t

Çevrimiçi üyeler

Geri