Uzak Doğu Ekonomik Seyahat!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Suvari Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,008
S

Suvari

Ziyaretçi
Merhaba aranıza yeni katıldım ve inanın çok güzel bir site emeği geçen herkese Teşekkürler

Ben Güney Amerika'ya Mart, Nisan, Mayıs gibi uygun ekonomik bir seyehat (sırt çantalı vs) düşünüyorum henüz bir güzergah yada bir yer belirlemiş değilim. Buraya yazmamdaki amaç da bu zaten daha önce Güney Amerika'ya gitmiş arkadaşlar fikirlerini ve yardımlarını esirgemezlerse sevinirim.

(hangi tarihlerde nerelere gidilir, nerelerde kalınır, ne yenilir, ne yenilmez vs vs)

Başlıktada dediğim gibi uygun ve ekonomik olmasını istiyorum tek başıma yada ilgilenen arkadaşlar varsa görüşebilirizde.

Saygılar

Etiketler
Ynt: Uzak Doğu Ekonomik Seyahat!!!

öncelikle hoş geldin.Sitedeki arkadaşlardan elbetteki yardım edenler olacaktır.
Yalnız bişeye takıldı kafam Güney Amerika baya bi Uzak Doğu değil mi? :smiley: uzak doğu diyince asyanın doğusu geliyo insanın aklına amerika kıtasıda genelde batı olarak tabir ediliyor. :smiley:

MelihKara' Alıntı:
öncelikle hoş geldin.Sitedeki arkadaşlardan elbetteki yardım edenler olacaktır.
Yalnız bişeye takıldı kafam Güney Amerika baya bi Uzak Doğu değil mi? :smiley: uzak doğu diyince asyanın doğusu geliyo insanın aklına amerika kıtasıda genelde batı olarak tabir ediliyor. :smiley:

Merhaba Melih aşağıdaki linkleri incelemeni öneririm fazla yazıp polemik yaratmak istemiyorum

Güney Amerika Kıtası

Asya Kıtası

Bende uzatmak istemem. Ancak senin verdiğin linklerden pek bir sonuç çıkaramadım ve aynı sitede "uzak doğu" olarak aratınca çıkan ülkeleri paylaşmak istedim bu linkte bulabilirsin http://tr.wikipedia.org/wiki/Uzak_Do%C4%9Fu
herneyse sonuçta GüneyAmerika ya gidiyosun ben gitmedim ama gidenler Bolivya nın mutlaka gezilmesi gerekildiğini söylüyor...
iyi yolculuklar dilerim şimdiden

sonuç olarak baya bize uzak yerler benim anlayabildiğim :p
umarım birgün ucuz bi uçak bileti bulup o uzak yerlere adım atabilirim..

Bunun için buradayız değil mi? Hepimizin hayalleri var.. Umarım hepimizin gerçekleştirme fırsatıda olur

Güney Amerika fena halde UZAK!! bir doğu olmuş bence de..
Benim notlara bir bak istersen..
www.arzuortac.blogspot.com
www.gezgine.com ( Yeniliyorum bu ara)
Ammannn explorer değil, firefox kullan...

herkese selam tamam yaaa başlık yanlış olmuş işte :smiley:)) ne kızıyorsunuz ala ala sonuçta ikiside uzak işte üüüüüü rezil oldum ağlamak istiyorum

şaka bir yana böyle bir niyetim vardı ama ne yazıkki olmadı kısmet sonraki senelere artık yapacak birşey yok sadece bir süreliğinede olsa buralardan uzaklaşmak uzak diyarlara gitmek sessin sakin bir yaşam sürmek herşeyden herkesten uzak çok iyi olurdu işte böyle dostlar kalın sağlıcakla.

kendinize iyi davranın her nekadar hayat zalim olsada

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,028
Kaydolan Son Üyemiz
scada

Çevrimiçi üyeler