Uzaktan kumandalı benzinli uçak (model) - 174cm

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan wastiee Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,018

wastiee

Kamp II
Yer
Ankara
Hobbico NexSTAR .46 (Select)

174cm kanat genişliği.

Ready-to-fly modeli, uçmaya hazır. Yanında simülasyon CDsi, uzaktan kumandasını bilgisayara bağlamaya yarayan USB aparatı, üstünden çıkan AFS sistemi, kumanda vs ; kendi kutusundan çıkan herşeyi var.

Hazır RTF kitin haricinde uçuş çantası da vereceğim (benzin pompası, buji ısıtıcı, yedek pervane ve yedek bujiler, benzin, vs).

3 senedir bende, fakat çok az kullanıldı; motoru en fazla 2-3 saat çalışmıştır, toplamda da 3 defa toplam 20-25 dakika uçtu

Trainer modelidir, fakat yine de başlamak için model uçak uçuran tanıdık bulmanız ya da pistlerde kaynaşmanız, uçuş yapacağınız günü ayırmanız, yani sonuçta ciddi vakit ayırmak gerekiyor. Keyifli, fakat yeterince vakit ayıramadım.

Kullanılmış ve Ankara'dadır, sadece elden teslim edeceğim. 800 TL (linkte verdiğim Ready-to-fly kit, ve yukarıda bahsettiğim ekstralarla birlikte)

0536 352 5994

http://www.hobbiconexstar.com/nexstar-select/index.html

http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?I=LXEXK2**

IMG_2676.jpg

nexstar.jpg

Etiketler
Ynt: Uzaktan kumandalı benzinli uçak (model) - 174cm

r abi sen kullandınmı nası ayrıca ne kadar yakıyo bunu esprisine sordum :smiley::smiley::smiley::smiley:

Evet kullanılmış. Toplamda 3 defa / 25 dakika kadar uçuş yaptı. Yerde taksilerle, motora uçağa alışma denemeleriyle birlikte 2-3 saat çalışmıştır motoru.

Keyifli hobi, ama 3 senedir hala daha yeterli vakit ayıramadığım için satıyorum. Bir uçuşta 10-15 dakika civarı kullanıyorsunuz, piste bir gidişinizde de 3-4 defa uçurup dönüyorsunuz genelde gördüğüm. Tabi kendiniz kaldırıp indirebilecek tecrübeye gelince :smiley:

almak isterdim ancak fiyatları çok pahalı bunların sizin için demiyorum normal piyasalarda öyle size hayırlı satışlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.