Üzülerek Diyorum Ayrılık Vakti Geldi Oğlumla

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan suleymanm3 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,131
S

suleymanm3

Ziyaretçi
acı tatlı günlerimi geçirdiğim aracımı satıyorum :(

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-1987-model-2-5-dizel-156604099/detay

Etiketler
Ynt: Üzülerek Diyorum Ayrılık Vakti Geldi Oğlumla

Aracınız çok diri ve bakımlı gözüküyor gerçekten Süleyman bey, Ayrılıyor olmanız üzücü ancak eminim yakında yeni sahibini mutlu eder. Gezenbilir camiası için aracınıza yapılanlar ve durumu hakkında biraz daha detaylı bilgi vermek de faydalı olabilir diye düşünüyorum sonuçta hepimiz meraklı üyeleriz, sahibinden de vermiş olduğunuz bilgiler az gelebilir. birde gezenbilir üyelerine özel ek bir indiriminiz olur mu fiyatta ;D

Şimdiden hayırlı satışlar dilerim ve araç ilanınız için güncel diyelim.
Saygılar
Alkım.

voyvoda4' Alıntı:
Aracınız çok diri ve bakımlı gözüküyor gerçekten Süleyman bey, Ayrılıyor olmanız üzücü ancak eminim yakında yeni sahibini mutlu eder. Gezenbilir camiası için aracınıza yapılanlar ve durumu hakkında biraz daha detaylı bilgi vermek de faydalı olabilir diye düşünüyorum sonuçta hepimiz meraklı üyeleriz, sahibinden de vermiş olduğunuz bilgiler az gelebilir. birde gezenbilir üyelerine özel ek bir indiriminiz olur mu fiyatta ;D

Şimdiden hayırlı satışlar dilerim ve araç ilanınız için güncel diyelim.

kusura bakmayin ancak yazabildim soyle basliyim defender sevdalisi biri olarak 1 yilimi defender ariyarak gecirdim bu araci tanis bir abimizden aldim oda askeriyeden almis ve 27 binliraya mal etmis ben aldiginda dosemesi sifir olmasina ragmen rengi kotu diye sifir doseme yaptirdim kapilarina bagajdaki koltuklarina varincaya kadar sifir yapildi sase komple puturlenip boyandi curumeye karsi ön akslar degisti hidrolik direksiyon merkezi kilit var genel olarak titiz bir kullaniciyim debriyaj merkezi kaciriyordu debriyaj pedalina varincaya kadar degistirdim 2 gun once mars dinamosu arizalandi tamire gitmedim gittim orjinaliyle degistirdim lastikleri daha 2 bin km olmadi takilali ayrica resimde jantlar turuncu ama bugun mat siyaha boyattim benim ikinci aracimdi oyuzden hafta sonu gezi amacli kullandim benide hic uzmedi indirim konusuna gelince gezenbilirdeki degerini bilecek arkadaslara kesinlikle indirimim olur umarim dosta gider

kusura bakmayin ancak yazabildim soyle basliyim defender sevdalisi biri olarak 1 yilimi defender ariyarak gecirdim bu araci tanis bir abimizden aldim oda askeriyeden almis ve 27 binliraya mal etmis ben aldiginda dosemesi sifir olmasina ragmen rengi kotu diye sifir doseme yaptirdim kapilarina bagajdaki koltuklarina varincaya kadar sifir yapildi sase komple puturlenip boyandi curumeye karsi ön akslar degisti hidrolik direksiyon merkezi kilit var genel olarak titiz bir kullaniciyim debriyaj merkezi kaciriyordu debriyaj pedalina varincaya kadar degistirdim 2 gun once mars dinamosu arizalandi tamire gitmedim gittim orjinaliyle degistirdim lastikleri daha 2 bin km olmadi takilali ayrica resimde jantlar turuncu ama bugun mat siyaha boyattim benim ikinci aracimdi oyuzden hafta sonu gezi amacli kullandim benide hic uzmedi indirim konusuna gelince gezenbilirdeki degerini bilecek arkadaslara kesinlikle indirimim olur umarim dosta gider

Jantlarin boyanmis hali :smiley:

IMAG1363.jpg

Gerçektende çok güzel ve yapılı bir araç gezenbilir indirimi de eklersek bence kaçırılmaması gerekir :smiley: dilerim değerini bilene gider, hayırlı satışlar..
Saygılar
Alkım

voyvoda4' Alıntı:
Gerçektende çok güzel ve yapılı bir araç gezenbilir indirimi de eklersek bence kaçırılmaması gerekir :smiley: dilerim değerini bilene gider, hayırlı satışlar..
Saygılar
Alkım

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için umarım sizinde dediğiniz gibi değerini bilecek bir arkadaşımıza dostumuza gider

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri