Uzun Gölden...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meseregan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,348
Ynt: Uzun Gölden...

bencede bunların üstüne çay süper olmuş üstad... gidemedik şu karadenize bi türlü... ama sayenizde gördük bi nebze...

Etiketler

umarım üstad...umarım en kısa zamanda giderim... :smiley: :smiley: geçen sen arkadaşları yolladık biz kaldık,, bu sene gidebilirmiyiz oda belli deil daha... :smiley:batıdan doğuya kadar görülesi yerlermiş,,, fotoraf makinamı gönderdim kendi yerime :smiley: :smiley:

kendime aynı şeyi söylemedim desem yalan olur.. okadar güzel kareler vardıki ben çekmeliydim dedim.. :smiley: ayrıca bu site beni yollara düşürecek bu gidişle... bugün okuduğum ve gördüklerim,,,imrendimmm tek kelimeyle :smiley:

hocam çok güzel gezi olmuş bende ege akdeniz arasında mecburen sıkışıp kaldım. her sene ben karadeniz turuna çıkacağım isteyen gelmesin desemde soluğu egede almış oluyoruz ailecek ama bu yıl kesin gideceğim. uzun göl'ün kirlendiği söyleniyor doğrumu? etrafında yerleşim artmış. gittiğimiz her yeri kirletmesek olmaz zaten dünya gözüyle karadenizinde güzelliği bozulmadan bir görebilseydim...... :( :(
Paylaşım için teşekürler

Merhaba , öncelikle çok teşekküredeim. Evet çok güzel bir kamptı, uzun gölün etrafına malesef doğal yapıya aykırı bir çok yapı var. Ama yinede doğa severlere çok cömert davranıyor Uzun göl. Umarım gidip görebilirsiniz.

s.n mesegeran resimleriniz insanı çoştuyor ve güzel manzaralar elinize sağlık
bunlarda benim çekmiş olduğum amatör kareler evet en son 16 yıl önce gitmiştim sahilde denize girenler vardı oysa biz yukarıda kartopu oynuyorduk ama çok yakındır evde oturmayacağım günler
[attachment=1]

uzun gölü maziyemi saklad?k yoksa tam 16 y?l oldu gitmeyeli.jpg

Ama sizin resimlerinizde gerçekten çok nadir resimlerden olmuş, bölgenin o kadar eski resimlerinni elinizde olması büyük bir şans.
Umarım bir an önce gidip o güzellikleri tekrar görürsünüz.

Teşekkürederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri