<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="JAMES BROWN" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
JAMES BROWN' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Sevgili Murat VURAL Dostum,gerçekten çok güzel yazmışsın ve yazdıkların kelimesi kelimesine doğru.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Teşekkür ederim JAMES BROWN, fakat bunlar işin gerçekleri. Pek dalgaya alınacak, delikanlılık kaldıracak mevzular değil.<br />
<br />
gogo10 arkadaşım da haklı. Uzun yol tecrübesi olmayan kişilerin, bir anda büyük motora atlayıp yollara düşmesi çok tehlikelidir. bazı yetenekler gerçekten doğuştan gelir. Ahmet tek kontakta 8 saat sürebilir, bünyesi, sinirleri dayanıklıdır ama aynı anda Ahmetle yola çıkan mehmet, görünüşte Ahmet'ten daha sağlıklı görünse bile sinirleri ve bünyesi gereği bu stresi kaldıramayabilir. Yukarıda bahsedilen İkarus Sendromu hafife alınmamalı. Ben bile risk almıyorum. Kimseye kendimi ispatlamaya ihtiyacım yok, zaman kısıtlamam da yok, peşimden kimse koşturmuyor bir yere yetişecem diye. Nerde trak, orda bırak misali. Tırıs tırıs gidiyorum. Sürat arttıkça beyin daha hızlı yoruluyor, refleksler zayıflıyor. <br />
<br />
Kılık kıyafet, takım taklavat, techizat malzeme , yedek parça mevzusuna hiç girmiyorum, bunlar çoook sonraki konular. <br />
<br />
Örnek : Bir yerden benzin aldınız ama içinde su varmış yada pislik karbüratörü tıkadı, dağ başında ıssızn bir yerdesin. Hadi gel çık işin içinden yada enjeksiyonlu ise motor resmen ... tutarsın. Zincir koptu, ek yapmak lazım. lastik yarıldı... <br />
<br />
Dedim ya, A2 ehliyet alma ile, büyük motor sahibi olup bakımlarını servislerde yaptıranlar, sigortaların nerede olduğunu bilmeyenler önce bu tür keritik konulardada kendileri eğitmelilier, tecrübe yapmalılar...<br />
<br />
Yazdıklarımı genel konulardır, lütfen yanlış anlamayın, kimseye cevap niteliğinde değildir. maksat işin öneminin altını çizmek.</div>