umut bey ben fromdaki aracların hemen hemen hepsını ınceledım sizin aracınızıda takip ettim, cok guzel allah kaza bele vermesin hatta bir ara satıryordunuz yanılmıyorsam ilanı vardı karıstırıyorda olabılrım,
teknik anlamda bilginiz varmı bilmiyorum fakat sarı kaynağıyla müşür uzatmak baya fantastik bir düşünce olur bence siz tornacınızla bir konusun bu konuyu ben sanayıye gıdip şu müşürü biraz inceltin azda sarı kaynağıyla uzatın dersem en iyi ihtimalle levyeyele kovalarlar
işin şakası bir yana tornacınız neyaptıysa konuşabilirseniz numarası vs. varsa arayıp soralım belki benim sistemde patlayabilir sizin düzenek çalışıyor en tutarlısı bu bizde aynı yöntemi uygulayalım ama ne olduğunu öğrenmemiz lazım purmuzu elimize alıp hekel traşlığa soyunmayalım
mehmet ben bende sizinle aynı akuple yontemını kullandım benım sanzumanda rn380 harıka bır sıstem hıc bır sorun yok arazı oranınız 120 lık ıcın 1.41 tavsıye ederım 1.21 baya agır olur 1.41 tam kararıdır bu yontemle motor gogusten 19 cm ileri tasınıyor bu sayede ses ızalasyonu oldukca rahat oluyor sınma vs de yok oluyor motora yaglı kulak tavsıye ederım kavucuk takoz aracı tıtretır ıkıncı bır iş yapmamıs olursunuz eski transitlerin kulakları içinde yağ var cok akıllı bir sistem