Ynt: V-184 Puma Motor Hararet Gösterge Sistemi
Arif bey , sahibindencom daki ilanınız dikkatimi çekmişti , aracınız çok güzel ve çok da uygun bir fiyat yazmışsınız .Ben nerdeyse o rakamın 2 katına mal ettim.
Şansım bir tek motoru şanzumana akuple etmekte güldü bana onun haricinde çoğu şeyi beğenmeyip tekrar yaptırdım . 60.000km de pert olmuş 2004 bir araçtan çıkma rn380 şanzuman aldım, arazisi ile birlikte . Bu şanzımanın piriz direği epeyce uzundu sanırım td5 motora göre ..
Fordun orijinal şanzuman muhafazasını taktık , muhafaza ile şanzıman arasına diktörtgen iki parça yapıldı frezede bu iki parça birbirine civatalandı mı bizim şanzumanla motor birbirine bağlandı prizdireğin frezesi motorun frezesine uydu sanırım motordaki bilyayı 1 cm dışarı aldılar, oldu bitti . Debriyaj alt merkez ford .
Radyatör kesilip 4 katlı küçük yapıldı arkasına da intercooler bağlandı ama hoşuma gitmedi söküp td300 sıfır radyatör aldım , bunun intercooleri de üzerinde ve de davlumbazı orijinal tam pervaneye göre oldu , davlumbazın boru kısmı fibercide uzatıldı.
Motorum 2003 değil , motorum 2012 ... Sıfır blok , sıfır pompa , sıfır şarj dinamosu ... ( pompa ve dinamo çıkma idi fark verip sıfırını taktırdım)
elektrik tesisatı sıfır, pumadan bir önceki model , ikaz ışıkları led. Parçalarını ebayden , britcar dan parça parça topladım.