V6 - Vitara Hakkında Düşüncelerimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan afatt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 94
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,618
Ynt: V6 - Vitara Hakkında Düşüncelerimiz

Ya konuşmayım yazmayım diyorum şurada Oğuz abimiz var ayıp olacak diyorum ama dayanamıyorum kusura bakma Oğuz abi lütfen....
Afatt birader senin şu meşhur V6 nı al sana zahmet gel nisanda yarışlar var kemerburgazda seninle orada araçları benzin döküp yakmasına çamura sokalım ordan kuma dalalım kalan kaldığı yerde benzini döküp yaksın olduğu yerde ne dersin

Etiketler

Eski 1.6 vitara, yeni hilux (1986) kullanıcısı olarak konuyu ilgiyle takip ediyorum.

boş versene sen 1.6 la yarış hazır aracından olma piyasadan bir 1.6 eksilmesin yazık olur kactane usta ekmek yiyecek gerek yok sen yarış biriside öle demişti kontagından oldu v6 klasınmı takar tamponunu koparrım

15 16 yaşlarında sıfır traktör almıştık 60 56 fiyat o kadar cok degişik geliyordu ki 540 fiyat traktörümüzü hic unutamadım hala ayrı bir sevgisi var aynı dömenlerde köylümüzden birisi daha ikinci el 60 56 aldı dedilerki bu traktör sizinkinden daha iyi dedikki olurmuu taktık arkasına halatı ortaya bir cizgi kim kimi cekerse cizgiyi gecirirse bir depo mozotuna o ikinci el motor 60 56 fiyat bizim sıfır 60 56 yı takır takır cekti bir depo mazot biti bizden sonra ögrendim kii avrupa fiyatmış farkı saglamlıgı torku motoruymuşş baktınmı aynı traktörr ama fark cokmuşş tarlada cif sürerken bizim traktörden az yakıyor yük yüklüyken az yakıyor ve daha güclüü senin ispanyolla benim orjinal japon birmi sen 1.6 motunla nasıl konuşuyon yakmacına kılavyadan kolay geliyor yazman sana cenk beyy ispanyol 1.6 hemde avrupa haaaa yakmacına hemdee cokk gülerimmmm

Birader bak iyi oku önceki mesajları, yazın gibi anlaman da bozuksa ben izah edeyim. Cenk Baba sana babalar gibi meydan okuyor, kaybeden arabasını yaksın diyor. Alırım anahtarının mayk demek istiyor. Sonra v6 'ım diye ağlarsın demek istiyor.
Bak şimdi ya bu reste gördüm diyeceksin, geliyorum yarışalım diyeceksin. Ya da efendi gibi susacaksın. Öyle demogoji laf salatası yapmayacaksın. Var mısın yok musun sen onu söyle. Eğer geleceksen yarışa gelene kadar arabam çok yakar diye düşünüyorsan söyle, masrafların benden. Hani v6 ya o bakımdan.

Madem sen böyle iddialara alışıksın, sana bir kıyak da benden. Şu motoru yutacak kadar suyun içinden geçmişsin, lastikleri yutacak kadar çamurdan geçmişsin ya onu bir daha yap fotoğraf çek, video çek burada yayınla. Ben sana bir v6 daha alayım. Ama sakın Nasrettin Hoca'nın Halep hikayesi gibi olmasın, Halep ordaysa arşın burda.
Yapamazsan, kaybedersen fazla bir şey istemiyorum lütfen saçmalama bize yeter.

Ben daha uzatmıyorum bu konuyu seviye düşüyor yazılanada cevap vermiyeceğim. Ben lafımı söyledim madem atar çok arkadaşta buyursun gelsin bu kadar kişi şahit benim aracım içinde konuşmuyorum herhangi bir yapılı 1.6 bizim gruptan oda olur...Sanal deniz nasılsa herkes kaptan bu alemde..Birader 2-3 Nisan Tarihinde Kemerburgazda kamptayız buyur misafirim ol ben yarışcı falan değilim yarışmıyorumda tüm off-road camiası orada olacak sende gel ki alem hem şöför hem araç görsün...........

Gereksiz yere bu yazıları okuduğu için zamanını aldığım tüm arkadaşlardan kendi adıma özür diliyorum...

siz seviyenizi koruyun 1.6 la

Seviye deyince aklıma geldi, şu lastikleri boğacak seviyede çamur, motoru boğacak seviyede sudan geçme hikayesini bir daha anlatsana.
Bu arada ne oldu bizim triger zinciri ve disk işi, arkadaş soruyor, bulamadın mı uygun fiyata kaliteli bir şey?

baytar bey sizin eşşeginiz dişi olsun gerek yok istedigin kadar övünebilirsin 1.6 la

Arkadaşlar herkese selamlar....
Parayla alınıp satılan şeylerin avantaj ve dezavantajlarını şahsi mesele haline getirmenin anlamı yoktur...Hepimizin amacı bulunduğumuz ortamdan biran olsun uzaklaşıp deşarj olmaktır..Benim babam senin babanı döver olayı bize yakışmıyor....

ahmet abi ben bişe demiyorum kac gündür yazmadım birine bişe yazdım en son sanki babalarını öldürmüş gibi cevap yazmaya başladılar koskoca iki adam ayıptırr klavya efeligi olmaya gerek yok binsinler 16 larına keyiflerine baksınlar işin iyice suyunu cıkardılar akıllı kafalarını kendlerine saklasınlar benim elimde bir fırsat var o fırsadı herkesle paylaşmak istedim bu konuyu acerken başlıgımı yanlış aştım yoksa bu adamlarınmı kopleksi var anlamadım varsın eşekleri dişi olsun ne gerek var

Sevgili Afatt kardeşim...
Bu forumda biraz eski sayılırım ve şimdiye kadar Suzukicilerden klavye kahramanı çıkmadı...Herkes bildiğini ve tecrübesini paylaşmaya gayret ediyor... V6 1.6 kadar yaygın ve parçası olan, modifiye ye pek yatkın bir model değildir ki bunu bir V6 kullanıcısı olarak söylüyorum.Elektroniği daha boldur offroad da sıkıntı yaratabilir...Ben bu sıkıntılarına henüz tanık olmadım sen de parça kısmına rahat ulaşabiliyorsun...
Bu tip atışmalar yaşandıkça kimse tecrübesini paylaşmaz ne halin varsa göre döner olay...Bunları yaşamamak için herşeyden önce birbirimize ve yaşanan tecrübeye saygı duymak gereklidir.
Saygılar ... Kalın sağlıcakla....

sn.Arkadaşlar (selam eder büyüklerin ellerin den Küçüklerin gözlerinden öperim.Burada havalar iyi olmaya başladı.)Dostlar küçüklüğümüzde mektuplar böyle başları ve uzar gider di. Çilli horaz dan sarı kıza kadar.Konuyu dağıtmak namına böyle bir giriş yaptım..Şu 3 günlük dünyada hiç bir şey gönül hatır ve arkadaşlık kadar önemli değildir.Bu iki avuc civata ve somun için çocuklıuğumuza mı dönüyoruz ne.kim daha ne? aman ya.Benim arabam en kötüsü olsun.Gelin biz eski tecrübelerimizi keyifli bir sohbet ile sürdürelim.Olanlar pek bir şey değildir.helalleşelim.Benim sizin bilgilerinize ihtiyacım var .Arkadaşlar bilgiyi paylaşmak bizi yüceltir.(Büyüklük ettiğimi sanmayın hepinize saygı ve selamlarımı yolluyorum.)

bu konuyu acarkende eksileri bir araya getirmek sorunu cözmekti maksadım eldeki imkanları toplayıp kimse üstüne bişe diyememeli dedim ama gel görki Cenk ve Abdullah bey ye yetmedik siz iki yetinin elinizdeki sınırlı imkanlarla ben zin fiyatı 4 küsüre binin lpg 2 küsür binin ben yakıt pahalı sorunum yok parca sorunum yok usta sorunum yok bu imkanlarıda başka sıkıntı cekenlerle paylaşmak istedim BİR BAŞKA KONUDA BİRŞEY PAYLAŞTIM ORDADA UTANMADAN TERBİYESİZCE TİYE ALDILARR SEİYEDEN BAHSEDEN KİŞİ MEYDAN OKUYOR BİRİSİDE ONUN EKMEGİNE YAG SÜRÜYOR GEL MASRAFINI BEN KARŞILAYIM DİYOR SAYIN BAYTAR ABDULLAH BEY ....... :-\