V8 130 Defenden Yeniden Doğuyor
boya ve kaporta konusundada çok şanslıyım diyebilirim,neden derseniz öncelikle arkadaşların jeep modifiye dükkanında benim defenderin toplanması bir avantajım, bütün jeep modellerine polyesterden aksesuar dökümü yaptıkları için benim makinanın dodikleri,kaput üzeri şişirmesi,çamurluk üzeri havalandırmaları, ve yeni tip ön panjur,bütün bunların kaporta ve boya sürecinde yerinde alıştırma ve uygulanmasından dolayı çok daha orjinal ve sağlam bir iş çıkacağından dolayı çok şanslıyım diyebilirim,aslında en önemliside yine arkadaşların yanında çalışan ve benim aracı toplayan almanyadan BMW fabrikasından emekli oktay usta, size şukadarını diyebilirimki oktay ustanın yaptığı kaporta ve boya işçiliğini ben bırakın körfezde hiçbiryerde görmedim, aliminyuma aliminyum macun,plastiğe plastik macun,gerekli yerlerde çelik macun uygulaması ve kullandığı hernevarsa alt olarakda ben ve arkadaşlar hiç görmedik diyebilirim
kaput üzeri şişirmeyi önce çelik macunla yerine yapıştırıp sonra vidalama yaparak montajını yaptı daha sonra kaput üzeine şişirmeyi sıfırlayıp bütün montaj yerlerini yokedip kapudun devamıymış gibi işlemi bitirdi, hayırlısıyla oktay ustayla çok orjinal bir iş çıkartıcaz nasip olursa.