6,2 lt yani 379 cu. dizel tork açısından mükemmeldir, ancak pompa, enjektör,kızdırma vs. masrafı vardır.350 cu benzinli günümüz şartlarında lpg ile yürür anca.Parça bol ve dizele göre daha ucuz.Yakıt masrafları 60 krş/km civarıdır ikisininde. lpg kullanımı ilerleyen zamanda sorun yarata biliyor, yani her iki seçenektede avantajlar dezavantajlar var.
6,2 lt yani 379 cu. dizel tork açısından mükemmeldir, ancak pompa, enjektör,kızdırma vs. masrafı vardır.350 cu benzinli günümüz şartlarında lpg ile yürür anca .Parça bol ve dizele göre daha ucuz.Yakıt masrafları 60 krş/km civarıdır ikisininde. lpg kullanımı ilerleyen zamanda sorun yarata biliyor, yani her iki seçenektede avantajlar dezavantajlar var.
daha önce 350cu benzınlı kullandım,onu bılıyorum da işte dizeller biraz düşündürüyor.350cu dizel gördüm ki o tam sıkıntılı bi motormuş.artık kafamıza yatan 350 benzın yada 379 dizel buluruz inş. 8)
internet ilanlarını öyle abarttılar ki araç sahipleriyle konuşulmuyor bile 10-12000tl lik araçlara 15-17diyolar resmen ya
sıralı6 250cui 2yıldır benzın görmemiş araç 15ten falan bahsediyolar komedi yaa :-\