V8 Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Emir_TR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,036

Etiketler

Bu arasilverado ya yoğunlaştım,350 dizelle çok karşılaşıyorum ama bu motorun sorunlu oldugu biliniyor,

350cui benzinli veya 379cui dizel için araç öneriniz varsa sevinirim.

Saygılar

6,2 lt yani 379 cu. dizel tork açısından mükemmeldir, ancak pompa, enjektör,kızdırma vs. masrafı vardır.350 cu benzinli günümüz şartlarında lpg ile yürür anca.Parça bol ve dizele göre daha ucuz.Yakıt masrafları 60 krş/km civarıdır ikisininde. lpg kullanımı ilerleyen zamanda sorun yarata biliyor, yani her iki seçenektede avantajlar dezavantajlar var.

bizim biraderin şirketinde var birtane suburban ozelliklerini falan bilmiyorum bende bir ara ilgilenmiştim fiyatı uygun du ama bakmak lazım

ayazağa' Alıntı:
bizim biraderin şirketinde var birtane suburban ozelliklerini falan bilmiyorum bende bir ara ilgilenmiştim fiyatı uygun du ama bakmak lazım

bilgi için teşekkür ederim,ayrıntılı bilgiye nasıl ulaşabiliriz?

araç istanbulda mı ?

daha önce 350cu benzınlı kullandım,onu bılıyorum da işte dizeller biraz düşündürüyor.350cu dizel gördüm ki o tam sıkıntılı bi motormuş.artık kafamıza yatan 350 benzın yada 379 dizel buluruz inş. 8)

internet ilanlarını öyle abarttılar ki araç sahipleriyle konuşulmuyor bile 10-12000tl lik araçlara 15-17diyolar resmen ya

sıralı6 250cui 2yıldır benzın görmemiş araç 15ten falan bahsediyolar komedi yaa :-\

iyi forumlar ;D

araç benzinli temizmi bilemem ;D
araç ist de ben detaylı ogreneyim8 - 10 civarı bir rakam die hatırlıyorum

Ynt: V8 Arıyorum

yavuz-çelikel' Alıntı:
Benzinli düz vitesli vardı bende dün sattım.

alana da satana da hayırlı olsun

ben de kaç zamandır arıyorum artık içime sinen bişey bulucam inş.