KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
hadi akalım hayırlı olsun bu arada bende dayanamadım aldım bir tane daha buradan yine tüm fotoları ve detayları paylaşmak istiyorum ama yeni bir güncelleme ile tüm fotolar yine gidecek diye bir blog kurup link atmayı duşunuyorum bu sefer...
hadi akalım hayırlı olsun bu arada bende dayanamadım aldım bir tane daha buradan yine tüm fotoları ve detayları paylaşmak istiyorum ama yeni bir güncelleme ile tüm fotolar yine gidecek diye bir blog kurup link atmayı duşunuyorum bu sefer...
Blog güzel olur umut abide blog da aracın resimlerini paylaşmıştım sinz aracı çok merak ettim vallah Series olunca vazgeçilemiyor sevdim Series almanıza
Haluk bey ikinci bi araç almayı düşünmüyordum ilk başlarda ama Series olunca vazgeçilemiyor kana bulaşıyor Series bambaşka bir arazi aracı Series evin bir bireyi gibi inşallah en kısa zamanda sizde bir araç bulursunuz
bir blog oluşturup oradan yazacağım suan aracı komple söktüm şase temizlenip terasıon ve pütür atılacak detaylıca aracı anlatacağım suan görselleri topluyorum