VENEDİK HAKKINDA..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MCTEMELS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,340

MCTEMELS

Ana Kamp
MERHABA,
30 AĞUSTOS TARİHİNDE VENEDİĞE YAPACAĞIM GEZİ HAKKINDA YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLARDAN VENEDİK HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM.. İNTERNETTEN BAYAĞI BİR ARAŞTIRMA YAPTIM. AMA GİDİP GÖREN ARKADAŞLARIN DA DENEYİMLERİNDEN FAYDALANMAK İSTİYORUM

Etiketler
Ynt: VENEDİK HAKKINDA..

Gezenbilir karavan bölümü yurtdışı gezleri kısmında bu konuda çok arkadaşımız gezi yaptı.
Hatta en son Mustafa&Ebru Yetim çifti yaptı.
Ögrenmek istedigin olursa mesajlada sorabilirisin.

pBizim Venedigide içine alan yaptıgımız geziyle ilgili fotograf ve bilgileri aşagıdaki topikten bulabilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=88464.0

direkt venedik yapacağım nasipse. bir gece iki gün kalacam. kısa zamanda iyi gezeyim istiyorum.

2 günde gezersiniz venediği

1. gün san marco-rialto-kanal turu yapabilirsiniz
2. günde murano yapılabilir

dar sokaklarında yürüyerek dolaşmakda eğlenceli oluyor, bizde 10 gün kdar önce ordaydık, merak ettiğiniz şeyler varsa yazın bildiğim kadarıyla yazayım, ulaşım vs.

havaalanından actv otobüsleriyle, venedik içinde vaporettolarla ulaşım sağlanıyor. ben murano ve burano adalarına da gitmek istiyorum. öğrenmek istediğim 12 saatlik, 24 saatlik ulaşım kartalrı var. bunları havaalanından mı alıyoruz, yoksa venediktemi? ulaşım konusunda bilgilerinizden faydalanırsam çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Biz 2006'da gittiğimizde, trenden iner inmez almıştık. Havaalanında da vardır mutlaka. Murano ve Burano'ya mutlaka gitmelisiniz. Ama bence 2 gün yetmez. En az üç gün olmalı. Turistik olmayan arka sokakları da dolaşın. Hoşunuza gidecektir. Kanal kenarındaki restoranlar pahalıdır. Arka sokaklarda pizza fırınlarından pizza alıp yiyebilirsiniz. Muranodan cam takı, Burano'dan dantel işleme alabilirsiniz. Venedik'ten de maske alınır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.