VERGİ İNDİRİMİ konusunda yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayhanayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,722

ayhanayhan

ARAMA KURTARMA m 05363764328459832..
Yer
..
ARKADAŞLAR BU KULLANDIĞIMIZ ARAÇLARIN TAŞIT PULU OLARAK ÖDEDİĞİMİZ VERGİNİN .. SÖYLENDİĞİNE GÖRE KASKO DEĞERİNİ AŞIYORSA ÖDENİLCEK VERGİ BİR AL DİLİMDEN ÖDENİYORMUŞ DENİLİYOR .. BU KONUYU BİLEN YAŞAYAN VARMI ACABA .. BEN ÇIKAMADIM İŞİN İÇİNDEN BİRDE BENİM ARACIM 1989 model jeep cherokee bu aracın şu anda mevcut bir yerde yazan kasko değeride mevcut değil TEŞEKKÜR EDERİM KALIN SAĞLICAKLA

Etiketler
Ynt: VERGİ İNDİRİMİ konusunda yardım

Şu konuya bir göz atın isterseniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=28574.0

Ya da sağ üst köşedeki arama motoruna kasko bedeli yazarsanız. Bu konuya ilişkin pek çok başlık çıkıyor.

TÜRKİYE SİGORTA VE REASÜRANS ŞİRKETLER .BURADAN DA HESAPLAYABİLİRİZDE İŞTE MODEL DÜŞÜK OLUNCA PROBLEM ORTAYA ÇIKIYOR EN DÜŞÜK 95 MODELDE ARAÇLARIN KASKOSU BAŞLIYOR ACABA BENİM GİBİ ......MODEL DÜŞÜK OLUNCA ........KASKO DEĞERİNİ BEN BU VERGİ DAİRESİNDEKİLERE NASIL HESAPLATICAM ÇÜNKİ YOK KASKO DEĞERİ

Hımmm. Bu konuda açıkçası ben de birşey bilmiyorum. Sadece bildiğim başlıkta belki bilgiler vardır diye yazdım. ::smiley: Arkadaşlardan mutlaka bilen vardır.

bir an sizden bilgi alıcam diye sevindim ::smiley:işin şakası benim kullandığım araca vergiyi kasko değerinden hesaplıyor fakat aracın artık ne kasko değeri var nede onların öyle hesaplamasını gerektiricek bir değer var bakalım bir bilen çıkacak heralde genede sağolun

ya ben anlatamadığım içinmi derdime çare bulamıyorum yada ben çaresizliğe mahkum muyum araç kasko değerleri ............ 95......... modelden başlıyor ............... benim aracım .. 1989 .......... model kaskodan düşmüş benim aracım değerliymiş gibi ben .... 788 00... tl vergi ödüyorum senelik genede teşekkür ederim

Ayhan bey ayni dertten muzdaribiz.
Bende cok cozum aradim ama bulamadim.
Benim aracim 1984 model 4200 cc ve yillik 1100 TL oduyorum.
Vergi dairesi ve sigortacilarla cok gorustum.
Hatta sigortaci bir arkadasim hem kendi kuzeninin cj si hemde benim fj icin reasuransa yazi yazdi. Halen cevap bekliyoruz.

Eger bir cozume ulasirsaniz lutfen benide haberdar edin.

Selamlar
Sedat

sedat bey aynı şekilde siz bir bilgiye ulaşırsanız sizde beni haberdar edin bu siteden muhtemelen bir arkadaş vasıtası ile sanırım bu sorumuza cevap bulacaz ..selamlar

bende vergi indirimi için uğraşmıştım.2-3 kere başvuruda bulundum.3-4 ay sonra geldi cevabı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR