KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Herkese merhabalar.
Uzun zamandır hayalim olan bir px200 motor almak istiyorum ancak bu motor hakkında çok bilgim yok.Öncelikle Zonguldakta oturuyorum ve nişanlımıda alıp bir ege turu yapmak istiyorum bu motorla yani hem tatlı bir macera hemde tatil gibi olacak yavaş yavaş geze geze sağdan sağdan gideceğiz egeye )Ancak bu motor sizce uygun mu böyle bir yolculuğa çok dayanıklı ve iyi bir motor olduğunu duymuştum.Bunun yanında 2 kişiyi taşır mı yani en fazla kaç kilo yük binmesi lazım ve yakıtı nasıl bu motorun?Ve alırken nelere dikkat etmem lazım acemi bir kardeşiniz olarak beni aydınlatırsanız çok memnun olurum.
Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim iyi günler.
Ynt: Vespa Px200 Hakkında Bilgilerinize Sığınmam Lazım
türkiye gibi bir yerde aklından bile gecirme sen sagdan giderken yanından gececek olan ve seni bir arac yerine koymayan yüzlerce hatta binlerce aracı düsün öyle bir geziye cıkacaksan 600 cc den büyük bir motorla cık
Ynt: Vespa Px200 Hakkında Bilgilerinize Sığınmam Lazım
px 200 bakmak ve arada bir kısa mesafelerde zevkine binemk icin muhtesem bir motordur. motorlu aracların sonsuza kadar kullanılmak icin yapıldığı bir devirden kalma bir klasikdir.(bence) sevgili px200 umu sonsuza kadar saklayacagim insallah
AMA yol yapmak icin kullanmak size aci verir. cok sert selesi bel agrilarina yol acar frenleri kuru havalarda bile cağımızın cok gerisinde ıslak havalarda frene basmaktansa basmamanız daha guvenli. artcı şle beraber bınmeyi hic dusunemiyorum