Vespa Px200 Hakkında Bilgilerinize Sığınmam Lazım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan FT0167 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,210

FT0167

Yeni Üye
Herkese merhabalar.
Uzun zamandır hayalim olan bir px200 motor almak istiyorum ancak bu motor hakkında çok bilgim yok.Öncelikle Zonguldakta oturuyorum ve nişanlımıda alıp bir ege turu yapmak istiyorum bu motorla yani hem tatlı bir macera hemde tatil gibi olacak yavaş yavaş geze geze sağdan sağdan gideceğiz egeye :smiley:)Ancak bu motor sizce uygun mu böyle bir yolculuğa çok dayanıklı ve iyi bir motor olduğunu duymuştum.Bunun yanında 2 kişiyi taşır mı yani en fazla kaç kilo yük binmesi lazım ve yakıtı nasıl bu motorun?Ve alırken nelere dikkat etmem lazım acemi bir kardeşiniz olarak beni aydınlatırsanız çok memnun olurum.
Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim iyi günler.

Etiketler
Ynt: Vespa Px200 Hakkında Bilgilerinize Sığınmam Lazım

türkiye gibi bir yerde aklından bile gecirme sen sagdan giderken yanından gececek olan ve seni bir arac yerine koymayan yüzlerce hatta binlerce aracı düsün öyle bir geziye cıkacaksan 600 cc den büyük bir motorla cık

1- Ehliyetin varmı?
2-Motorsiklet tecrüben varmı?
3- Nişanlının babasından izin alabilecenmi?
4- İkinizin toplam kilosu 150 kg altındamı?

Bu dört soruya EVET yanıtı verebiliyorsan.
Demek ki bütçede uygun,
Bununla dünya turuna çıkanlar var.

Hiç durma al

Her şey gönlünüzce olsun.........

px 200 bakmak ve arada bir kısa mesafelerde zevkine binemk icin muhtesem bir motordur. motorlu aracların sonsuza kadar kullanılmak icin yapıldığı bir devirden kalma bir klasikdir.(bence) sevgili px200 umu sonsuza kadar saklayacagim insallah
AMA yol yapmak icin kullanmak size aci verir. cok sert selesi bel agrilarina yol acar frenleri kuru havalarda bile cağımızın cok gerisinde ıslak havalarda frene basmaktansa basmamanız daha guvenli. artcı şle beraber bınmeyi hic dusunemiyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR