Videoları İzleyemiyorsanız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,192

YOL

SEDAT AÇIL
Yer
İstanbul, Acıbadem
Web
www.sedatacil.com
Telsiz Çağrı Kodu
TB2FKL
Öncelikli olarak akla gelen bilgisayarınızda Adobe <a href="http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash">Flash Player</a>'ın kurulu olmamasıdır. Linke tıklayarak Flash Player'ı yükleyebilirsiniz.

Bunun dışında kullanmış olduğunuz firewall veya diğer güvenlik yazılımları www.youtube.com, www.dailymotion.com gibi video yayıncı sitelerini bloklamış olabilir. Eğer bilgisayarınız bir ağa bağlı ise, bağlı olduğunuz server makinesi de bu sitelere erişiminizi engelliyor olabilir.

Akla gelen en son seçenek ise bağlantı hızınızın çok yavaş olmasıdır. Düşük hızlarda bağlandığınızda videonun ön yüklenmesi uzun sürerek zaman aşımına (time-out) uğramanıza ve videoyu sadece beyaz bir boşluk olarak görmenize neden olabilir.

Düşük hızda bağlantı, hizmet aldığınız ISS (İnternet Servis Sağlayıcı) şirketinizin geçici bir sorunu olabileceği gibi, bilgisayarınızın donanımsal ve yazılımsal sorunu da olabilir. Yazılımsal sorunların başlıca sebebi, kurmuş olduğunuz tarayıcı araç çubukları, eklentileri ve haber alarmları başta olmak üzere yazılımların (büyük ihtimalle bilginiz dışında) sizden topladığı bilgileri internette paylaşıyor olması ve dolayısıyla internetinizi sizinle beraber kullanması olabilir. Bu gibi sorunları önlemek ve bilgi akışını kontrol altına almak için iyi bir firewall (<a href="http://www.zonelabs.com/store/content/company/products/trial_zaFamily/trial_zaFamily.jsp?dc=12bms&ctry=TR&lang=tr&lid=db_trial">ZoneAlarm</a>'ı tavsiye edebilirim) kullanabilir yada bu programlar gerekli değilse bilgisayarınızdan kaldırabilirsiniz.

Sorun devam ederse lütfen bu başlık altında bildiriniz.

Etiketler
Ynt: Videoları İzleyemiyorsanız

Bir diğer sorun ise internet tarayıcınızın ayarlarından kaynaklanıyor olabilir. Bunun için tarayıcınızın menüsünden

ARAÇLAR > İNTERNET SEÇENEKLERİ > GELİŞMİŞ > AYARLARI GERİ YÜKLE

işlemlerini takip ederek düzeltmeyi deneyebilirsiniz...

yada <a href="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/iclk?sa=l&ai=BNQ-S9MeARduyCJPonAO6-pXDDtGe8heR3Z-cAsWNtwEAEAEgAEDoFUiiOVC5sLqHAmCZ_p6GuCGCARtjYS1yZWYtcHViLTgxODcxMzQ4NTAwMzE1NzCYAdmRBpgB25EGmAHekQayARJ3d3cuZ2V6ZW5iaWxpci5jb23IAQLaARpodHRwOi8vd3d3LmdlemVuYmlsaXIuY29tL4ACAZUCBFhnCqgDAw&num=0&adurl=http://services.google.com/toolbar/firefox%3Fhl%3Dtr&client=ca-ref-pub-8187134850031570">Firefox</a> kullanabilirsiniz. ;)

Bencede en iyi çözüm Firefox kullanmak...Bende siteye ilk geldiğimde explorer kullanıyordum ve çok sorun çıkıyordu...Firefox yükledim ve memnunum...

Firefox IE hiçbirinde seyredemiyorum bu forumdaki videoları.
Normalde youtube videolarını bizatihi kendi yada diğer tüm sitelerde seyredebilirken sadece bu forumda seyredememek nereden kaynaklanıyor çözemedim.
Direk bembeyaz bir boşluk öylece duruyor hep topiklerde bende... :D :D

Konu ile ilgili diye düşündüm. ;D

419292.jpg

yanlız sedat abi ben normalde aklına gelen butun vıdeo sıtelerınde ızlıyorum tum vıdeoları fırefox ıle de denedım burdakılerı ızleyemedım abı lınk verdıklerı zaman tıklıyorum ızlıyorum ama bazı konularda ne lınk ne vıdeo hıcbırısı gorunmuyor

Youtube'a bu siteden girebilirsiniz : www.beatfiltering.com

ag baglantılarıma sag tıklıyoruz özellikler diyoruz yerel ag baglantısına da sag tıklıyoruz yıne ozellıkler dıyoruz daha sonra internet erişim kuralları TCPP\IP ye cıft tıklıyoruz asagıdakı dns sunucusunu kullan dıyoruz ve yeglenen dns sunucusuna 4.2.2.3 yazıyoruz tamam diyoruz dıger kutuya da tamam dıyoruz bır ıkı dkkıka bekledıkten sonra ozgursunuz youtubeye de gırebılırsınız youtube kaynaklı vıdeoları da seyredebılırsınız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR