Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar ilk defa vinç alacağım aracım ranger ruhsatta yazan ağırlık 1.750 ne kadarlık vinç almam lazım nelere dikkat etmeliyim irde alınca kime montajı yaptırıyorum
bu nasıl mesela http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-vinc-12000lb-4x4-arazi-araclari-icin-168616057/detay
2 kati agirlik yani minimum 3.5 ton ve tampon bagalntilarini yasadigin yerde bi demirci bulup minimum 5 mm kalinlikta demirden yaptirmalisin.yedek parcasi bol tamiri kolay vinclerden al.warn-tmax-power winch gibi.fiyat olarakta power winch daha uygundur
master markayi ilk defa gordum cevremdeki kimse de kullanmiyo yorum yapamicam ama ben olsam almazdim.bin tl gibi bi rakam odeyecek olsam suan power winch in tanzikli su sikan bir modeli daha var.o vinci satan tarik beyi ararsan ilgilenir ilanlarda numarasi vardir buyuk ihtimal.kendisi istanbul beylikduzu hadimkoy civarinda fabrikasi var kendiside camiadan birisi malinin arkasinda olan biri herseyden onemlisi.o kompresorlu olan model biraz daha pahalidir belki ama camura girdikten sonra araclar genelde hararet yapar radyatordeki camuru temizlemeye bire bir tercihen o daha iyi ayni modelde lastik sisirme aparatida var lazim olabilir araziye giricekseniz.kaldi ki biz lastik sisirme aletini ekstradan alip yanimizda tasiyoruz.oda ucuz bisey degil.
sen ya dikkatli okumuyosun ya hizli okuyosun anlamiyosun.bak en ustte soylemistim zaten ya tampon yada demir baglamti yapacaksin diye.neyse bi daha sana benden cevap yok hayirli aksamlar