Vinç tercihi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bakkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,957
Ynt: Vinç tercihi

Bu aralar bende karar aşamasındayım , kendimce fikrim ya en iyisini al yada en ucuzunu al şeklinde. Ucuz vinçlerin hepsi birbirine yakın pek fark yok. Warn da en iyisi açık ara ama fiyatı 2-3 katı. iyi bir warn vinç 12 000 lb en az 3000 tl ye malolur birde sentetik halat alırsan 3500 leri bulursun. Fazlası var azı yok. Ama 1000 tl civarına sentetik halatıylabirlikte seçeneklerde var. Vinç çok basit bir mekanizma, sadece , akünü düzgün seçip, vinçlerken zor durumlarda makara kullanırsan en kötü vinç bile uzun zaman işini görür. Eğer üretim de bir hatası yoksa.

Etiketler

WARN vincin ag babası TR de yok galiba olsa süpervinc de cok iyidir

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. Hala düşünüyorum, hemen hemen aynı şeyleri düşünüyoruz. Bende ya en iyisi, ya da en ucuzu diye düşünüyorum ama şartları zorlayıp Warn mı alsam düşüncesi ağır basmaya başladı.

warn ın en iyi oldugu zaten kesin.. 2 senedir 9000 lik t-max kullanıyorum, bunu arkaya takıp one 12000 lik t-max alma planlarım var.. yogun kullanılmasına ragmen hic sorun cıkarmadı iki senedir..

Ben Tabor 9K (4080kg) kullanıyorum zorladığım zamanda oldu ama bir sorun yaşamadım aracım L200 magnum 1830kg karar sizin ,çok yoğun kullanmıyacaksanız 2 katı para vermeye gerek yok diye düşünüyorum

vinç konusunda tercihlerinizi gözden geçirin vinç biz off-roadçıların can yeleği lütfen paradan kaçmayın arazide başınıza kötü birşey gelmesin
bu konuda naçizane bildiklerimi herkesle paylaşabilirim
05323234445
kokteknik@hotmail.com

Ben 1 senedir warn xd9000 kullanıyorum, bazı yerlede winç in çekmesi çok zor dediğimiz yerler oldu, hepsinde gayet rahat çekti.

Araçlarımıza winç almamızın amacı, mahsur kaldığımız yerlerden bizi kurtarması ! Tek araç olarak mahsur kaldığınızı düşünün ve çin malı winç'iniz çalışmıyor. Bence 3 ay sonra alın, ama kaliteli alın derim.

Türkiyede adam gibi vinç satıpta sattığı ürünün arkasında duracak adam gibi yetkili servisi bulunan ( bosch arçelik vb ) bir satıcı yok mu acaba.
herkezin başına geldiği gibi bizim arıza yapan vinçler ya kullanıcı hatası ya su girmiş yada aşırı yüklenme gibi arıza verir hiç fabrika yada imalat hatası olmaz.

abcreklam' Alıntı:
Türkiyede adam gibi vinç satıpta sattığı ürünün arkasında duracak adam gibi yetkili servisi bulunan ( bosch arçelik vb ) bir satıcı yok mu acaba.
herkezin başına geldiği gibi bizim arıza yapan vinçler ya kullanıcı hatası ya su girmiş yada aşırı yüklenme gibi arıza verir hiç fabrika yada imalat hatası olmaz.

Allah cezasını versin bu vinç satıcılarının 3-5 ini meydanda sallandıralımda bir daha yapmasınlar :smiley:

Konuyla alakası yok ama, vinç konusunda tecrübeli abilerimize sorum olacak.
Elektrik devre kesici vinçe nasıl bağlayacaz.
Geçenlerde bir gezimizde, su geçişinden sonra araçlardaki vinçlerden biri kısa devre yaparak kendi kendine sarmaya başlamış bu durumlara alınacak önlem devre kesici midir?

İçindeki Role takılı kaldı o zaman aslında ara sıra açıp pas giderici toz tutmayan yağlı sprey sıkmak gerekir ama üşencelik olmasa
şimdi araç karşımda ben ona bakıyorum o da bana bakıyor bişey ister gibi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR