Ynt: Vinç ve Konuların Silinmesi?
VİNÇ TAVSİYESİ adı altında açılmış konu başlığını bende bulamıyorum acaba silindimi diye düşünmüşken bu konuyu gördüm . abc reklamında dediği gibi bu sayfa da özgürce yapılan paylasımların tüm üyelere faydasının oldugunu düşünüyorum. kişiler iyi yada kötü aracının ve kendinin başına gelen her konuyu,alıp kullandığı her malzemeyi,aracına yaptıgı modifikasyonları teker teker kare kare burda paylasıyor.yapılan geziler kalınan yerler burada paylasılıyor. Bu paylasımlar bagzı kişilerin lehine bagzılarının alehine olabiliyor,ama neticede off-roada gönül veren ve çaba sarf eden tüm arkadaslara faydası oluyor. bilmeden bu işe başlayan tecrübesi olmayan arkadaslar aradıgı her seyi burada bulabiliyor. bu yüzdendirki burada herkez saygı çerçevesinde bilgi ve düşüncelerini gönül rahatlığınla paylaşabilmelidir. Eğer VİNÇ TAVSİYESİ konusu silindi ise burada moderotörlük yapan arkadaşlar taraf tutuyor diyebiliriz gibi geliyor bana. her kim olursa olsun yanlışını düzelmelidir. bu bende olabilirim sizde Sakın unutmayalım bu camia hem cok büyük hemde cok küçük. bu gün burada konuşulan bişey yarın mersinde duyulabiliyor. Lütfen herkez Üzerine düşeni yapsın.