vinç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ati1983 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,372

ati1983

Ana Kamp
herkese slm arkadaşlar benim keçiye vinç taktırmayı düşünüyorum nasıl bir şey tavsiye edersiniz mesela manuel olarak bi aparat varmı halatlı gibi yada bennim düşüncem hırdavatçılarda satılıyor zincirli calaskar olur mu ?elektiriklinin bunun maliyeti nedir ? saygılar..

Etiketler
Ynt: vinç

vinç konusunda bu tip vinçler lada için ideal daha fazlası aşırı güç nedeniyle ön şaselere zarar verebilir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-goliath-12v-6000-lb-vinc-s6000-44667090/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-el-vinc-manual-2-3-ton-kapasiteli-of-road-ideal-sitede-tek-64112543/detay/?
ben böyle birşey aldım manuel ama hiç offroadda kullanmadım taşınması basit kullanışını bilmiyorum belki kullanan vardır

Bende var ama elektrikli bir motorun yerini tutamaz.Bulunmasındada bir sakınca yok at dursun arabada ummadık biryerde çok işine yarayabilir.

nttn' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-el-vinc-manual-2-3-ton-kapasiteli-of-road-ideal-sitede-tek-64112543/detay/?
ben böyle birşey aldım manuel ama hiç offroadda kullanmadım taşınması basit kullanışını bilmiyorum belki kullanan vardır

adam 80 TL'lik şeye 250 TL yazmış yav

El vincinden, 3 tonluk almıştım Niva için geçen sene (60-70 TL kadar)...

Şimdi ik defa geçen gün Tata kara (aslında kürtüne) gömülünce kullandım ve bizi o kurtardı diyebilirim... Lakin şimdi olsa 4-5 hatta 6 tonluğunu alıdım...

Halat makarası alıp 3 tonluğu 6 tonluk yapmayı deneyeceğim...

El vinci alanlar en büyüğünden alsın derim zaten 100 TL'yi geçmez... (iyi bir kazık ve balyozu da unutmayın)

görüntü ve rahatlık ve tabiki güç açısından motorlu vinç derim ama bendede manuel vinç var güzel iş görüyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR