vitara 1.6 jlx motor kapağı arıyorum.acil...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,880

son_kral_54

Hamdi TEKMEN
Yer
Ankara / Sakarya
93 model 1.6 jlx enjeksiyonlu motorumun silindir kapağında çatlak olduğu için onarım yapmaktansa uygun ve sağlam olursa çıkma almayı düşünüyorum.
bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan acil yardım beklemekteyim.
teşekkürler. 05415052390

Etiketler

Ynt: vitara 1.6 jlx motor kapağı arıyorum.acil...

gecmıs olsun abı kılıstekı eleman vardı burada kılıste yedek parca dıye lınkı var onla yada exper oto serkanla gorustunmu ??? ??? ???

buradaki arkadaşla görüşmedim olmazsa topiğini bulayım yarın bi arayayım.
kiliste bir iki yeri aradım.fiyat uygunda sorun güvenebilmek.

tamam ismi halil.evet onuda aradım.dediğim gibi güvenebileceğim biri yada oradan tanıdık birini bulmalıyım.parayı verir birde silindir çatlak çıkarsa al bi dert daha.

son_kral_54' Alıntı:
tamam ismi halil.evet onuda aradım.dediğim gibi güvenebileceğim biri yada oradan tanıdık birini bulmalıyım.parayı verir birde silindir çatlak çıkarsa al bi dert daha.
antepten sıtemızın uyesı baya arkadas avr gazıantep ofroad kulubu dıye baslıkları var bırıyle gorus emın olkı yardımcı olurlar

gokhan5234' Alıntı:
antepten sıtemızın uyesı baya arkadas avr gazıantep ofroad kulubu dıye baslıkları var bırıyle gorus emın olkı yardımcı olurlar
olabilir bir göz atayım oraya,belki yardım sever bir dost buluruz.

yarın ararsanız yardımcı olmaya çalışırım özel suzuki servisiyim tel 532 320 85 35

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR