Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi
allah bagışlasın >sagol teşekkür ederim..
sizin zevkinizi keyfinizi bilmeme yada tahmin etmeme imkan yok..
bazı sı bu aracı alır avcı dır daga avlanmak için gider..
bazı sı bu aracı alır yarım metre camura sokar 1 metre suya sokar ..adam bundan zevk alır..
benim gibileri de daga cıkar. dere kenarı agac altında uyumaktan kuş sesi dinlemekten piknik yapmaktan hoşlanır.v..s..gibi..
bazı sı bu aracı alır sadece eve işe gider ve gelir..
dere tepe gezecekseniz uygun lastik ve yukseltme vede genişletme işlerini yapmanız lazım bunlar olmadan dagda bayırda gezilmez..bunlar olunca cok da abartırsanız işe eve gidilmez..
sert off road yapacaksanız bu iş tek başına olmaz cemaatt şart ..
yada gezdiğiniz bölgeden cagırabilecegiz traktör sahiplerinin telefon numaralarını yanınızda bulundurmalısınız.. ;D telefonu nuz çekiyor ise tabii.
bazı sı bu aracı alır tarlasına tokadına bakmaya biner..
bazı sı bu aracı alır köyünde arazide gezer.
bazı sı bu aracı alır sadece iş içabı kullanır örnegin veteriner gibi köylere v.s. ulaşımda..
ben size şöyle bir şey şöyliyeyi..mmm.bu aracı alınca bir kere senede 10 bin yapıyorsanız km. olarak ..bu arac size 30 bin yaptıracak..ilk seneler..meraktan yer yeri imkanınız dahilinde gezmek isteyeceksiniz..ben suya camura sokmam derseniz de inanmayın kendinize aracın sınırlarını zorlayıp hepsini yapmaya kalkacaksınız..
4x4 ayrı bir dünya otomobil gibi degil..? devletin yaptıgı yoldan gitmek zorunda degil kafanıza esen her yerden gitme durumu var o da esiyorsa... ;D olay tamam derim..