oguz abi vitara rehberi adı altında açtıgın konuda bu hdı motorlu araçların ispanyol üretimi oldugu yazmakta bu araçların ön poryo kilidi yani hublar otomatik falan denılıyor sıkınıtılı oldugu yazılmış nedır burdakı problem japonla dgişimi mumkun mu ıllakı dgşılmelımı ne gıbı sıkınıt yaratabılır ve degişimi olmak zorundaysa nedir maliyeti
Doğrudur bir süre önce satmaya niyetlenmiştim. Uzunca bir hikayesi vardır. Ama ben özet yapayım.
Eşimin daha rahat kullanabileceği 3k bulmuştum. Onu kaçırmamak için 3-5 yapmadan vereyim demiştim. Ancak; o araç da satılınca ilanımı da sildim. Zira sanal alemde olur olmadık sorular ve takas teklifleri geliyordu ki kimisini gülerek kimisini büyük bir hınçla okuyordum ;D
Doğrudur bir süre önce satmaya niyetlenmiştim. Uzunca bir hikayesi vardır. Ama ben özet yapayım.
Eşimin daha rahat kullanabileceği 3k bulmuştum. Onu kaçırmamak için 3-5 yapmadan vereyim demiştim. Ancak; o araç da satılınca ilanımı da sildim. Zira sanal alemde olur olmadık sorular ve takas teklifleri geliyordu ki kimisini gülerek kimisini büyük bir hınçla okuyordum ;D
ilhami abi sana bişey sormak istiyorum hdı kullacısısın 1.6 jlx in performans konusunda çok tatmın etmedıgını söledıler bı arkadaşdasaolsun formdan nosunu verıp konuştuk kendısı 1.6 jlx kullanıcısı yardımcı oldu perf. konusunda bıraz sıkıntı oldugunu söledı tabıkı arradıgım otomobıl gıbı hız dgl ama hdı ın rampada sollamada yada nebılım hızlanma yada son hızları hakkında bıraz bılgı verme şansın var mı ?
Ümit bey verdiğim bilgiler sizi yanıltabilir zira ben aracımı 1,5" yükseltme ve 30" MT lastik ile kullanıyorum.
Dizel tercih sebebim ise yakıt ekonomisi ve 1,6 araca 30" lastik takıldığında düşük devirli ayna mahrutinin olmazsa olmaz denilmesi.
Halen standart defransiyel ile rahatça kullanabiliyorum.
Ümit bey verdiğim bilgiler sizi yanıltabilir zira ben aracımı 1,5" yükseltme ve 30" MT lastik ile kullanıyorum.
Dizel tercih sebebim ise yakıt ekonomisi ve 1,6 araca 30" lastik takıldığında düşük devirli ayna mahrutinin olmazsa olmaz denilmesi.
Halen standart defransiyel ile rahatça kullanabiliyorum.
ustadlarım merhaba arkadaşım jımny aldı araç kullanım olarak pratık ve guzel viraj alışları bıraz dıkkat gerektırıyor arka koltuk bılıyordum dar oldugunu görunce hakıkaten baya dar oldugunu onayladım ölçulerıne baktım ınternetten 1600 mm yazıyor vitara 5k da ise 1630 yazıyor ve bu benı çok şaşırttı vitaranın arka koltugu hakıkaten bu kadar darmı tamam sıtede verıler ölçıler dıştan ölçuler dışdan 30 mm buyukse ıçten nekadar buyuk olabılır kı ? yanı vitaranın arka koltugu bu kadar dar mı ? nerdeyse benım citreon saxo o ölçulerde ?