<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Vitara 2002-2003 Dizel Hakkında Bilgi</b><br />
<br />
eveetttt; <br />
uzun süredir kafamdaki proje olan <b>chip tuning</b> uygulamasnı geçen hafta <b>yaptırdım</b> bugün tam bir hafta oldu. Bir haftadır deneme süresinde kullanıyordurm. BU gün bir haftalık gözlemlerimi yazayım dedim.;<br />
<br />
En başta söylemek istediğim olmuş mu ? olmuş. Hemde güzel olmuş. parasnıa değdi. Tüm turbo diesel kullananlara marka model farketmeksizin öneriyorum. UYgulamayı yaptrdğım ana firma halen varan turizmin neoplanlarına çalışma halinde. <br />
Gelelim bizim arabaya;<br />
önceden 30 lastik değişimi ile beraber orta şeritte isem sol şeride önümdeki arabayı geçmek için çıkacağımda, sol şeridin boş olmasnı beklerdim ; hızlı akan trafiğe dalıp da kısa zamanda akan trafiğin hızına yetişemezdim. Temkinli hareket ederdim. Oysa şimdi binek araba gibi sol şerit müsaitse, sinyali verip çıkabiliyorum. 1700 devirden itibaren torku ve gücü veriyor 2200 civarında da turbo devreye giriyor. Sonuç ayna mahruti değişmeden, binek araba lezzeti.<br />
İkinci en önemli fark bir üst vites herzaman dolu. Yani önceden 2 den 1e çekmek gerektiği zamanlarda şimdi 2. vites "ben burdaym daha gidebilirim" diyor . yada 3 den 2 ye almak gerekirken , 3 de gaza yüklenince kolay toparlyor.<br />
Bunları yaparken yakıt tüketiminde artış yönünde hiç bir değişiklik olmadı. Aslında azalması gerekiyordu , ancak yazılım uygulaması ile birlikte, güç ve tork artışına bağlı olarak; zaten sorunlu olan , değişmesi gereken debriyaj, baskı , balatam kaçırmaya başladı. yorumum, baskı balatadaki kaçırma azalması gereken yakıt tüketimini gölgeledi. <br />
<br />
Şİmdi sırada ayna mahruti değişimi var <br />
<br />
tavsiye edermisin ? evet arkadaşlar turbo diesel her arabada tavsiye ediyorum <br />
<br />
<br />
<br />
Life is build on 4 L ; Labor, Luck, Love, Luxury</div>