Vitara 3K İçin Ön Cam Rüzgarlığı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 997799 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,345

997799

kings go ahead
Yer
çorum
arkadaşlar özellükle sigara içenler için problem olan yarım cam açma yağmurlu hava da içeri su girmesi gibi sorun için geçen hafta içerisinde ön cam rüzgarlığı sorununu çözdüm. yapmak isteyenler için belki bir fikir verebilir. hyundai minibüs için aksesuarcılarda satılan cam rüzgarlığını küçük birkaç oynama ile takabiliyorsunuz. normalde cam fitili içine takılılması gerekiyor ancak bu seferde cam tam kalktığında sıkşma nedeni ile biraz aralık kalıyor. rüzgarlığın alt kısmını eğim yerine yakın biryerden kestikten sonra ters çevirin kalın zımpara ile çerçeveye slikonla yapışacak yerini zımparalayın siyah slikonla önce üst tarafı yapıştırın kuruduktan sonra üst eğim noktasından itibaren biraz eğmek gerekiyor eğip sonra ön tarafı yapıştırın cillop gibi oluyor. bilginize.

Etiketler

Ynt: Vitara 3K İçin Ön Cam Rüzgarlığı

Bunların orjinali yokmu acaba?Bu bende hiç tükenmeyen bir sorun.Camı açamıyorum normal havada vede yağmurlu havada.Birde benimki 5 kapı . 3 kapı vede 5 kapı farklımı kalıp olarak .

ya tam emin değilim ama 3k nın kapısı daha büyük diye biliyorum. orjinali ben bulamadım. aksesuarcı arka kapılar içinde çözüm sunabilir size. yağmurda arabanın için dumandan ...fena yani.

Merhabalar,gerçekten yağmurlu havalarda cam açmanın sorun olduğu birgerçektir.Bu durumda rüzgarlık büyük yarar sağlıyor.Aksesuarcılarda bulunuyor, ben Fatsa gibi küçük bir yerde buldum ve aracıma taktırdım.Hem görüntü hemde kullanım açısından güzel oldu.Fiyat ta 20 lira gibi cüzi bir miktar.

bana minibüs dedilertam emin değilim sizi yanıltmıyim. ama hyundai olduğu kesin. eğer bulamazsanız ben burdan almanız konusunda yardımcı olmaya çalışırım. 40-45 tl civarı idi yanlış hatırlamıyorsam. ama sunu söliyim kesin sart. yzgmuru da bırakın yolda giderken bile çok başarılı.

rica ederim saygılar.
iç aydınlatmanın yetersizliği ile ilgili de 1-2 şey ürettim aracın yapısallığını çok değiştirmeden foto çektikten sonra onları da eklerim.

Öğretmenim.Fatsada kiimde var tam adresi varmı ?Telefonunuda verirsen sevinirim.
öğretmen' Alıntı:
Merhabalar,gerçekten yağmurlu havalarda cam açmanın sorun olduğu birgerçektir.Bu durumda rüzgarlık büyük yarar sağlıyor.Aksesuarcılarda bulunuyor, ben Fatsa gibi küçük bir yerde buldum ve aracıma taktırdım.Hem görüntü hemde kullanım açısından güzel oldu.Fiyat ta 20 lira gibi cüzi bir miktar.

Merhabalar,Fatsa da aksesuarcı arkadaş benim vitaranın rüzgarlığını sipariş üzerine getirtmişti.Aldığı toptancısı ya Ankara dadır,yada İstanbul dadır.En kısa zamanda telefon veya adresini alır ve sizlere iletirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR