Vitara 3Kapı Jeep Almak İstiyorum - Nasıl Bir Arabadır

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tamirdji Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,174

tamirdji

Yeni Üye
Herkese Merhaba ,

Jeep konusunda deneyimli abilerimin ve arkadaşlarımın kıymetli bilgilerine ihtiyacım var.
Uzun zamandır almak istediğim Vitara'yı buldum sonun da ancak bazı sorular var kafayı kurcalıyor.
Arabayi hiç tanımıyorum genel olarak baktığımızda motoru sağlam, kaporta iyi,lastikler ön takım iyi bunları tamirci olarak biliyorum .
Off Road yapmayacağım şehir içinde bineceğim , fakat bu arabalara bu güne kadar hiç binmedim.

Değerli görüşlerinizi bekliyorum .

Saygılarımla.

Mustafa GÖLEK
0 532 420 49 65
www.parcaustasi.com
www.topluparca.com
info@parcaustasi.com

Etiketler
Ynt: Vitara 3Kapı Jeep Almak İstiyorum - Nasıl Bir Arabadır

Oğlumda 94 model 3 kapı - bende 2000 model 5 kapı JLX var ikisindende çok memnunuz.Şehiriçinde olsun arazide olsun biz çok memnunuz.3 kapının dezavantajı arka koltuklara inip binmesi zor.Devamlı arkaya yolcu alacaksanız tekrar değerlendirin 5 kapı almaya çalışın.Çünkü ben önce 3 kapı almıştım sırf arkaya inip binme zorluğundan dolayı satacakken oğlan el koydu satmadık.Ben kendime 5 kapı aldım.

Hocam,
Suzuki on numara bir araç,kullanması,sağlamlığı,gücüyle çok iyi bir tercih olur.Yalnız 5 kapı öneririm.
Saygılarımla...

az yakar , az kaçar , bağımlılık yapar.

1988<>1992 karbiratörlü japon
1993<>1997 enjektörlü japon
1998<> 2003 enjektörlü ispanyol

otomatıkleri>> eskiler 3 yeniler 4 vitestir

>> tek - yönü bagajı ve kendi küçük olması .. ;)

>> en büyük + sı hafif + kısa kasa olması arazide boyunda büyük işler cıkarması.. :smiley:

bakımlısı kesin üzmez o nuda tamırcı ise niz araca degil sahibine bakarak anlarsınız zaten ;) arac galeride ise bir kac kere düşünün..derim.. ;) onlara düzgünü düşmez süsleyip satmayıda ,iyi bilirler.. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.