Vitara Alıcam Bu Araç İçin Ne Dersiniz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan usas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,994

usas

Kamp I
Arkadaslar dizel 4x4 bakıyorum, genelde sehir ici hafta sonları doga gezisi seklinde kullanılacak.
Şu yılın modelini tercih et, suna dikkat et seklinde oneriniz var mı ? fiyat nasıl ?

http://www.sahibinden.com/cok_temiz_2003_model_dizel_suzuki_vitara-76WQQaXQQ9524252WQQpXQQdisplayitem

Teşekkurler

Etiketler
Ynt: su vitara icin ne dersiniz?

ne alıcaksan şimdiden hayırlı olsun arkadaşım

Benim bildiğim kadarıyla pejo motoru var bunlarda ve tavsiye edilen bi araç değil genelde, çok sorun çıkardığını duydum motorun. Fiyatda bence makul değil. bilgisi olan arkadaşlarda yardımcı olacaktır.

Ynt: su vitara icin ne dersiniz?

Konu daha önce Suzuki kısmında tartışılmışdı. Fiyat konusunda vitara98v6 ya bende katılıyorum.

Ynt: Vitara Alıcam Bu Araç İçin Ne Dersiniz ?

+ daha dikkatli bakın ufak bi gariplik daha var, bu araclar ispanyol yapımı ve peugeot partner common rail dizel motorlu olurlar uzaktan bakıldımmıda jlx 1.6 5 kapıdan ayırt edilemez .
bunda v6 kaput ve panjuru var ,buda demektirki bunda peugeot motoru yok,eski tip karadizel motor var turbo dizel mazda -kia karısımı tuhaf bi motora sahiptir bir tanesi nin motoru yanmıştı hararetten ,parcaları oradan buradan uydurup yapıldı idi ,iyi tarafı her mazotla dertsiz calışır ,illede commrailler gibi iyi mazot istemez ,kötü tarafı hararete dikkat edip kullanmalı ve motor bakımı için mazdacı yada kıa cı ayarlanmalı derim.

Ynt: Vitara Alıcam Bu Araç İçin Ne Dersiniz ?

Arkadaslar degerli bilgileriniz icin cok tesekkur ederim. Aracı gordum, aynı anda sehir icinde de keyfi ile kullanmak pek mumkun gozukmuyor, ya bizim cıtamız yukselmis yada bilyorum, bana 88 model jc5 ler gibi geldi içi :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.