Vitara arıyorum...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aydogan07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,337

aydogan07

Kamp I
Yer
Antalya
Web
www.bisikletrotalari.com
Merhaba arkadaşlar,
Siteye bir kaç ay öncesinde üye olmuştum. Başıma gelen üzücü olaylardan dolayı moralimi toparlayarak mesaj ve cevap yazamadım. Bundan bir kaç ay öncesinde henüz 2 yaşında olmasına aldanarak, boya ve motorunda bir sorun olmadığını gözlemleyerek aldığım Jimny aracın, aslında alt düzenlerinin komple bittiğinin farkına vardığımda iş işten çoktan geçmişti. Bin bir heves ve heyecanla aldığımız araç malesef bir hayal kırıklığıyla sonuçlandı. 23,500 tl ye aldığım aracı, 16,500 tl ye satmak üzereyim. Aynı tatsız durumla tekrar karşılaşmamak adına yardımlarınızı bekliyorum.

Ben Antalya'dayım, sitedeki ve diğer web sayfalarında ki ilanlarda, Antalya'da aradığım özelliklerde bir araç göremedim. Önerebileceğiniz bir araç olursa çok memnun olurum. Sorunları aşarak, keyifli bir araç sahibi olduktan sonra, geziler ve farklı konularda sohbet edebilmek umuduyla, Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

Sert Off Road yapmayacağım. Ancak sık sık arazi koşullarında seyahat edecek, yazları Kaçkarlara kadar gidebileceğim, kışları ise Antalya Saklıkent ve Davraz'a kadar gidip gelebileceğim, mümkün oldukça düzenlemiş olduğunuz gezilere eşlik edebileceğim kadar işimi görebilecek bir araç arıyorum. 2001-2006 Model aralığında 2.0 Motor Grand Vitara marka bir araç aramaktayım. 4 Kişilik aileye 3 kapılı bir arabanın küçük geleceğinin farkına vararak 5 kapılı ve daha büyük bir araç aramaya karar verdik.

Etiketler
Ynt: Vitara arıyorum...

Mer.araç 2001 model JLX 1.6 LPG lidir.Araç iki ay öncesine kadar sah.sitesindeydi düşünürsenz mesaj atabilirsiniz ve dier resimleri gönderirim.(166,300)Km.

DSC08829.JPG

Vitara JLX
2001 LPGli
166,300 Km
Lastikleri orta
Arazide kullanılmamış üç lıydır bende, aldıgımda debriaç balatası bitikti yaptık.yakında buji diks balatalarını degiştirdik.Ön aparatları (hup)aldıgımda çalışmıyordu 20 gün önce manuel (warn) taktım araziye girmedigimden olmayışının farkına bile varmadım.Siteden kaldırdıgım için link atamıyorum isterseniz ozelden resim atarım TEŞEKKÜRLER .

RK.209 ilginize ve cevabınıza çok teşekkür ediyorum. Düşündüğümüz araç sizin aracınızdan bir sonraki kasa olanlar. Tekrar çok teşekkürler ilginiz için.

Bugün 2 araca bakma imkanım oldu ancak malesef onlarda olmadı. Sanırım temiz bir araç bulmak çok zor. Bir kez canımız yandı aynı olayları tekrar yaşamamak adına SABIR diyoruz ...

İyi günler
Sy Aydoğan
Temiz araç bulmak zor, 4x4 temiz araç bulmak daha zor,iyi ve temiz bir araç bulmanız dilğiyle
Saygılar

selam
ben 3 kapılı grand vitara satıyorum. A dan Z ye herşeyi çalışır durumda off road ekipmanları tam.

Ekli dosyalar

• IMG_0151.JPG
    IMG_0151.JPG
    101.1 KB · Görüntüleme: 178

Aranan kan bulunmuştur :smiley:
Nerden nereye, dünya küçük derler ya işte öyle bir şey. Aradığım araç hemde hatasız boyasız tertemiz, yıllardır görüşmediğim arkadaşımda çıktı. Yaşadığım olaydan dolayı uzak illerde ki ilanlara bakmaya cesaret edemezken, bir göz gezdireyim dedim ve isim benzerliğidir diyerek umutsuzlukla aradığım araç sahibi 6 yıl öncesinde Kayseri'de iken görüştüğümüz arkadaşım idi. Şakayla karışık sözleşme yapalım 6 ay içerisinde araçtan hoşlanmazsan geri alırım diyor :smiley:

2004 model 2.0 Grand Vitara
125000 km de Bordo
Otomatik, Lpg li.
Fiyat 29.500 Tl.
Fiyat biraz yüksek gibi ama ne kadar naz ettiysem de 29.000 e bile düşüremedim :smiley: Aslında bu temizlikte bir araç için normal hatta uygun bile sayılabilir.
Cuma günü Kayseri'ye almaya gideceğim. Dönüşte araçla birlikte aranızda olabilmek dileğiyle.
Keyifle dolu geziler dilerim.

Aracı dün Kayseri'ye giderek aldım. İlk İzlenimler olumlu, çok temiz, düzgün ve sorunsuz bir araç gibi. Herşey mükemmel ve sorunsuz çalışıyor. Dahasını zaman gösterecek. Sürüş keyfi çok güzel bir araç.

20130111_124000.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,870
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri