vitara havalandırma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan private Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,728

private

Ana Kamp
selamlar 2000 jlx in havalandırmasından koku geliyor(kir kokusu gibi ağır bir koku) nasıl temizlenir teşekkürler

Etiketler
Ynt: vitara havalandırma

buyk bır ıhtımalle kalorıfer radyatorunuz curumus o suan suda akıtmaya baslamıstır arabanın ıcıne ıyı bakarsanız sofor tarafındakı paspasın alıtnda ıslaklık hıssedeceksınız cunku agır koku bendende gelıyodu ANTIFIRIZ DEGISIINDEN SONRA TAMAMEN ORTAYA CIKTI su akıtma olayı sorun kalaorıfer radyatoruymus curumus tamır ettırmek yerıne ben yenısıyle degıstım ama sızın tercıhınız eskısınıde tamır etıre bılırsınız

paspaslara baktım herhangi bişi yok,zaten araç durduğunda herhangi bir koku olmuyor havalandırma çalışınca geliyor koku.konu hakkında başka bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum,siz bu işi kaça ve nerde yaptırdınız ayrıca.teşekkürler.

Bazı oto kuaförlerde klima temizliği yapılıyor. Aracın kalorifer hava üfleme yerlerinden içeriye gaz gibi bir şeyler basıyorlar. Koku ve bakterileri temizlediği iddia ediliyor. Ama ne kadar işe yarar bilemiyorum.
Ayrıca bazı büyük marketlerde yine aynı iş yaptığı söylenen gazlı spreyler var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR